Ugrás a tartalomra
Pixabay/Pexels

Megvannak a niši bombafenyegetők - gyerekek „szórakoztak”

2022.05.19
15:14
2022.05.19
15:23
Forrás
Szerbiai RTV
Telefonáltak, hogy bomba van a gimnáziumban

Azonosították a niši iskola bombafenyegetésének elkövetőit. Négy fiatalkorút, két 17 és két 16 éveset gyanúsítanak azzal, hogy felhívták a niši gimnáziumot azzal, hogy bomba van az intézményben. Azt mondták a robbanó szerkezet fél órán belül aktiválódik. A bejelentés hamisnak bizonyult. Pánik- és rendzavarás bűntettének elkövetése gyanúja miatt büntetőeljárást indítanak ellenük.

bombafenyegetés
Niš

Most

13:30

A mellrákszűrés életet menthet

Továbbra is lehet jelentkezni a HPV elleni védőoltás felvételére Szabadkán, ahogy a bajmoki mammográfiai vizsgálatokra is. A mellrákszűrésre eddig több mint 500 nő jelentkezett.
11:50

Csaknem 40 fokkal köszönt be a július

36-37 Celsius fokos meleggel köszöntött be a július. Jó hír viszont, hogy már csak pár napig kell kibírni a kánikulát, a jövő hét elején enyhe lehűlés érkezik térségünkbe. Nem szakad meg azonban a strandolós idő.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.