Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Migránsleszámolás Zomborban - több személy kórházba került

2023.01.26
20:02
2023.01.26
21:38
Forrás
Szerbiai RTV, Novosti, Blic
Lőfegyvert is használtak.

Két migránscsoport csapott össze Zomborban, többen megsérültek. A Szerbiai RTV azt írja, a bevándorlók lőfegyvert is használtak. Egyes médiaházak kettő, mások három sérültről számolnak be, akiket a zombori kórházba szállítottak. A Blic úgy értesült, hogy halálos áldozata is van az összetűzésnek.

Az Apatin felé vezető utat a rendőrség ideiglenesen lezárta.

illegális bevándorlás
migránsok

Most

19:59, Frissítve: 20:08

Vízválság

Az évtized végére 40%-kal több édesvízre lesz szükségünk, mint amennyi elérhető lesz - állítják a szakértők.
19:21, Frissítve: 19:38

Ketyeg az éghajlati időzített bomba

Az Éghajlatváltozási Kormányközi Testület kiadta legutóbbi jelentésének összefoglalóját, amelyben a tudósok rámutatnak, hogy nincs sok időnk az éghajlatváltozás elleni küzdelem megnyerésére, ezért a kibocsátások mielőbbi csökkentésére lenne szükség.
17:54, Frissítve: 20:31

Deli Andor: Versenyképes sofőrképzésre van szükség

Az Európai Parlament Közlekedési és Idegenforgalmi Szakbizottsága tárgyalta meg az Európai Bizottság legutóbbi javaslatcsomagját, amely célja a jogosítvány megszerzésére vonatkozó szabályok megreformálása és a közlekedés biztonságának növelése.

Népszerű

Mától igényelhető a nyugdíjas kártya

A Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap kirendeltségeiben vagy elektronikus úton mától lehet igényelni a nyugdíjas kártyát, amely azonosításra szolgál bizonyos kedvezményekre való jogosultság érvényesítésekor.