Ugrás a tartalomra
Police.hu

A migránsok a föld alatt is megpróbálnak átjutni a határon

2019-11-29
10:32
2020-04-04
16:53
Forrás
MTI
Határ alatt átvezető alagutakat számoltak föl. A szerb-magyar határszakaszon lévő járatokat nem sokkal befejezésük után felfedezték a rendőrök.

A szerb-magyar határ alatt átvezető alagutakat számoltak föl a magyar rendőrök - tájékoztatta ma az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata az MTI-t. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter tegnapi budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: az egyik 34 méteres alagút Csongrád megyében, Ásotthalomnál volt, hatméteres szintkülönbséggel, a másik pedig egy 21,7 méteres alagút Bács-Kiskun megyében, Csikéria térségében. A rendőrség közleménye szerint a déli határszakaszon a járatokat nem sokkal befejezésük után felfedezték. Mindkét, kézi erővel kiásott, belső támasztószerkezet nélküli alagút életveszélyes volt. Az ásotthalmi alagútnál a rendőrök 44 illegális bevándorlót tartóztattak föl, a csikériainál senki nem jutott át - közölték. A rendőrség gondoskodott az alagutak betemetéséről - írták.

migráns
alagút
határ

Most

18:58, Frissítve: 19:31

Kalmár Ferenc: Legyenek büszkék magyarságukra!

Szeressék, erősítsék és gyarapítsák családjaikat és hazánkat, Magyarországot és a Kárpát-medencét - üzeni a trianoni békeszerződés aláírásának századik évfordulója alkalmából Kalmár Ferenc.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.