Ugrás a tartalomra
mup.gov.rs

Mintegy 100 hektár erdő és aljnövényzet ég a Mokra Gorán

2021.08.02
09:47
2021.08.02
09:53
Forrás
Szerbiai RTV
A tűzoltók már több mint 12 órája próbálják megfékezni a tűz terjedését.
mup.gov.rs

A lángok olyan területen csaptak fel, amely nehezen megközelíthető, így nincs könnyű dolguk a lánglovagoknak.

mup.gov.rs

Jelentések szerint a lakosság nincs veszélyben.

mup.gov.rs

Szerbia 10 városából további 82 tűzoltó- és mentőegységet küldtek a helyszínre - áll a Belügyminisztérium közleményében.

mup.gov.rs
Mokra Gora
tűz
tűzoltó

Most

18:30, Frissítve: 20:50

20 éves a Topolyai Múzeum

Az intézmény régészeti, helytörténeti, képzőművészeti tárlatoknak ad helyet, lehetőséget biztosít a korszerű tudományos kutatásokhoz, valamint számos programot szerveznek, amelyek minden korosztályt megszólítanak.
17:11

Ukrajna érvénytelennek tekinti a népszavazásokat

Ukrajna érvénytelennek tekinti a megszállt területeken az Oroszországhoz történő csatlakozásról szóló népszavazásokat, és továbbra is folytatja a megszállt területek felszabadítására vonatkozó erőfeszítéseit – közölte a kijevi külügyminisztérium.

Népszerű

Verbászi fiú a bravúros magyar válogatottban

Újoncot avatott a magyar labdarúgó-válogatott Lipcsében, a Nemzetek Ligája ötödik fordulójában, ahol egygólos győzelmet aratott a németek ellen. Az új játékos a mindössze 18 éves vajdasági fiú, Kerkez Miloš.

Megküzdöttek a Mohol legnagyobb parasztja címért

Látogatottságban és a résztvevők számát tekintve is rekordot döntött a 8. Moholi Parasztolimpia. Ilyenkor dől el, hogy kik a környék legnagyobb parasztjai, akik különböző mezőgazdasághoz köthető versenyszámokban mérettetik meg magukat.