Ugrás a tartalomra
Pixabay/Ichigo121212

Miroslav Mika Aleksić tagad

2021-01-18
19:15
2021-01-18
19:21
Forrás
Tanjug, B92
Az illetékes főügyész ennek ellenére elrendelte a színész őrizetbe vételét.

Miroslav Mika Aleksić minden vádat tagad, annak ellenére, hogy 15 bűncselekménnyel vádolják. A 68 éves ismert szerb színészt nemi erőszak elkövetésével gyanúsítják, ma a belgrádi felsőbb ügyészség hallgatta ki. Miroslav Aleksić cáfolja azokat a vádakat, miszerint Milena Radulović belgrádi színésznőt és más diákokat is szexuálisan bántalmazott a 2012 és 2020 közötti időszakban - jelenti a belgrádi média.

A vádak alapján akár 15 év börtönbüntetés is várhat rá.

Miroslav Mika Aleksic
nemi erőszak

Most

17:10, Frissítve: 17:23

Megkapta az oltást Áder János

A magyar köztársasági elnök néhány nappal ezelőtt kapta meg az értesítést háziorvosától, hogy sorra kerül és kínai vakcinát ajánlott fel neki.
16:00, Frissítve: 17:43

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.