Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Motoros baleset a Majsai úton

2018-10-10
19:07
2018-10-10
19:53
Forrás
Pannon RTV
Baleset történt szerda este Szabadkán a Majsai úton. A szemtanúk elmondása szerint egy motoros közlekedett Makkhetes irányába, amikor a kanyarban lévő kis utcából egy autó kihajtott elé.

A motoros elkerülte az ütközést, de elvesztette a járműve felett az uralmát és kisodródott az út szélére, majd az oldalára borult, és motorjával egy ott parkoló fekete autó alá szorult.

A környékbeliek felfigyeltek a csattanásra, majd a helyszínre sietve segítettek kiszabadítani a szerencsétlenül járt motorost. A kiérkező mentősök a sérültet elszállították, állapotáról nincs hír. A szemtanúk szerint a motoros elé kihajtó autós elhajtott a helyszínről.

baleset
motoros baleset
Szabadka

Most

20:16, Frissítve: 20:29

Cserkészvezetőkre van szükség

A Vajdasági Magyar Cserkészszövetség muzslyai közgyűlésén értékelték az elmúlt évet, és felvázolták a jövőre vonatkozó terveket.

Népszerű

Baleset történt Szabadkán

Baleset történt Szabadkán a Majsai-híd lábánál. Egy régebbi típusú Opel, valamint egy Fiat személygépkocsi ütközött össze, személyi sérülés nem történt.

További járatokat törölt a Subotica-trans

Amellett, hogy a szombati menetrend lesz érvényben, további járatkiesésekkel is számolni kell keddtől - áll a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat legfrissebb közleményében.