Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Motoros baleset a Majsai úton

2018-10-10
19:07
2018-10-10
19:53
Forrás
Pannon RTV
Baleset történt szerda este Szabadkán a Majsai úton. A szemtanúk elmondása szerint egy motoros közlekedett Makkhetes irányába, amikor a kanyarban lévő kis utcából egy autó kihajtott elé.

A motoros elkerülte az ütközést, de elvesztette a járműve felett az uralmát és kisodródott az út szélére, majd az oldalára borult, és motorjával egy ott parkoló fekete autó alá szorult.

A környékbeliek felfigyeltek a csattanásra, majd a helyszínre sietve segítettek kiszabadítani a szerencsétlenül járt motorost. A kiérkező mentősök a sérültet elszállították, állapotáról nincs hír. A szemtanúk szerint a motoros elé kihajtó autós elhajtott a helyszínről.

baleset
motoros baleset
Szabadka

Most

15:10

A Zijin Mining átvette a bori rézbányát

A bori rézbánya ma hivatalosan is a kínai Zijin Mining csoport kezébe került 63 százalékos részesedéssel. A tulajdonos elsődleges célja az új bányákba történő beruházás és a bori rézbánya fejlesztése.
14:07, Frissítve: 14:22

Fontos megelőzni a trichinellózis-fertőzést

Javában tart a disznóvágások ideje. Azonban nem árt óvatosnak lenni a házi vágásoknál és még a piacon vásárolt húsokkal is a trichina-fertőzés veszélye miatt. Fontos a hús ellenőrzése.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.