Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Motoros baleset a Majsai úton

2018-10-10
19:07
2018-10-10
19:53
Forrás
Pannon RTV
Baleset történt szerda este Szabadkán a Majsai úton. A szemtanúk elmondása szerint egy motoros közlekedett Makkhetes irányába, amikor a kanyarban lévő kis utcából egy autó kihajtott elé.

A motoros elkerülte az ütközést, de elvesztette a járműve felett az uralmát és kisodródott az út szélére, majd az oldalára borult, és motorjával egy ott parkoló fekete autó alá szorult.

A környékbeliek felfigyeltek a csattanásra, majd a helyszínre sietve segítettek kiszabadítani a szerencsétlenül járt motorost. A kiérkező mentősök a sérültet elszállították, állapotáról nincs hír. A szemtanúk szerint a motoros elé kihajtó autós elhajtott a helyszínről.

baleset
motoros baleset
Szabadka

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:49, Frissítve: 21:08

Gloria Victis – 1956

200 vajdasági fiatal vesz részt a Rákóczi Szövetség Gloria Victis – 1956 elnevezésű rendezvénysorozatában.
19:38, Frissítve: 21:49

10 éves a Szerb Haladó Párt

10 éves fennállását ünnepelte ma a Szerb Haladó Párt. A kraljevói sportcsarnokban megtartott eseményre az SZHP elnöke, Aleksandar Vučić Tomislav Nikolićtyal, a párt korábbi elnökével érkezett.

Népszerű

Eltűnt egy kislány

Egy kislány eltűnését jelentették a zentai rendőrségnek. Az apa közölte a hatóságokkal, hogy a 2009-ben született Csordás Erika ismeretlen irányba távozott az 1962-ben született A.T.-vel.
utcai látkép

Lebontják az engedély nélkül épült házakat

Lebontják az engedély nélkül épített objektumokat Szerbiában - ez történhet, ha életbe lép a legalizálásáról szóló jogszabály-módosítás, amely tegnap került a köztársasági parlament napirendjére.

Drogfogás Zentán

13 kilogramm marihuánát és egyéb kábítószert koboztak el Zentán a rendőrök.