Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Nagy kárt okozott a tűz a belgrádi hulladéküzemben

2021.04.18
10:07
2021.04.18
10:14
Forrás
Szerbiai RTV
Nagy tűz keletkezett az elmúlt éjjel a belgrádi Čistoća Köztisztasági Közvállalat hulladéküzemében. Az ott parkoló teherautók is kigyulladtak

A tűz hajnali három óra körül ütött ki, mondta a Szerbiai RTV-nek Marko Popadić, a közvállalat igazgatója. A helyszínre hat tűzoltókocsi vonult ki húsz tűzoltóval, akiknek sikerült eloltaniuk a tüzet megelőzve ezzel a még súlyosabb kárt. Sérültek nincsenek sem a munkások, sem a közelben élő lakosok között. A leégett öt kamion közül kettőt csak nemrégiben, hét-nyolc hónappal ezelőtt szerezte be a vállalat. Az igazgató hangsúlyozta, arra számítanak, hogy a nyomozás során kiderül, mi okozta a tüzet.

Belgrád
tűz

Most

14:31, Frissítve: 14:37

Megszépült Felsőhegy játszótere

A Felsőhegyi Önkéntes Központ aktivistái felújították a falu játszóterét és annak környékét, így megszépítve és biztonságosabbá téve azt a legkisebbeknek.

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Zivatarokkal ér véget a májusi nyár

Záporok, zivatarok váltják a nyári meleget. A lehűlés már a hét közepén megérkezik térségünkbe, helyenként erős lesz a szél és viharok is kialakulhatnak.