Ugrás a tartalomra
fegyver, illusztráció
Illusztráció

Nagy mennyiségű fegyvert és lőszert talált a rendőrség Bajmokon és Újvidéken

2019-10-17
14:54
2019-10-17
18:17
Forrás
subotica.com
A szervezett bűnözés elleni ügynökség tagjai két személyt tartóztattak le, egy 1960-as születésű svéd állampolgárságú férfit és egy ’94-es születésű szerb nőt.

A rendőrségi közlemény szerint a gyanúsítottak fegyverek és robbanószerek előállításával, birtoklásával és kereskedelmével foglalkoztak. A rendőrök az érintett személyek bajmoki és újvidéki lakását is átkutatták, és több tucatnyi fegyvert foglaltak le, emellett telefonokat, laptopokat is találtak. A gyanúsítottak ügyében az újvidéki Felsőbb Ügyészség jár el.

Bajmok
Újvidék
fegyver
lőszer
rendőrség

Most

12:35

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit szexuális erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.
12:13, Frissítve: 12:19

Vučić: Koszovó nem lehet az UNESCO tagja

Koszovó nem lehet tagja az Egyesült Nemzetek Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetének - jelentette ki Aleksandar Vučić szerb köztársasági elnök az UNESCO párizsi konferenciáján.

Népszerű

mentőautó

Halálos baleset Zentán

Halálos baleset történt ma délelőtt Zentán - írja a Magyar Szó. Egy elektromos kerékpárral közlekedő 70 éves ember vesztette életét.