Ugrás a tartalomra
illusztráció, pixabay/pexels

Nagy mennyiségű nyugtatót foglaltak le Röszkén

2019-04-26
09:47
2019-04-26
09:55
Forrás
MTI
Nyolcszázezer darab nyugtatót találtak két szerbiai teherautóban elrejtve a pénzügyőrök Röszkén.

Egy Szerbiából Németországba fagyasztott szilvát szállító autót röntgennel vizsgáltak át. Feltűnt, hogy a raktérben a bejelentetten kívül más áru is van. A szigorított ellenőrzésen a fagyasztott szilvából hétszázezer darab nyugtató került elő. Egy másik szerbiai kamion átvizsgálásakor a pénzügyőrök a vezetőfülkében, a sofőr ágya alól, szerszámos dobozokból, több mint százezer darab nyugtatót pakoltak ki. Lefoglalták a gyógyszerszállítmányt, és egészségügyi termék hamisítása, illetve engedély nélküli nemzetközi kereskedelmi tevékenység miatt tettek feljelentést.

csempész
drog
határ

Most

14:02, Frissítve: 14:30

Váratlan utazás...

Mint egy ismeretlen ismerős, úgy lépett a budapesti Papp László Budapest Sportaréna színpadára Paul Anka.
13:36, Frissítve: 14:16

Az Öreg híd vidéke

Huszonöt évvel a polgárháború után a Bosznia-hercegovinai Mostar ma pezsgő, attraktív turistaváros, környéke pedig a természet szépségeivel csábítja az utazókat.
12:26, Frissítve: 12:36

Fokozódik a forgalom a szerbiai utakon

A hétvégén a turisták és a hazatérő vendégmunkások újabb áradata várható, ezért fokozott forgalomra kell készülnünk az utakon, tájékoztatott a Szerbiai Motoros Szövetség.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.