Ugrás a tartalomra
illusztráció, pixabay/pexels

Nagy mennyiségű nyugtatót foglaltak le Röszkén

2019-04-26
09:47
2019-04-26
09:55
Forrás
MTI
Nyolcszázezer darab nyugtatót találtak két szerbiai teherautóban elrejtve a pénzügyőrök Röszkén.

Egy Szerbiából Németországba fagyasztott szilvát szállító autót röntgennel vizsgáltak át. Feltűnt, hogy a raktérben a bejelentetten kívül más áru is van. A szigorított ellenőrzésen a fagyasztott szilvából hétszázezer darab nyugtató került elő. Egy másik szerbiai kamion átvizsgálásakor a pénzügyőrök a vezetőfülkében, a sofőr ágya alól, szerszámos dobozokból, több mint százezer darab nyugtatót pakoltak ki. Lefoglalták a gyógyszerszállítmányt, és egészségügyi termék hamisítása, illetve engedély nélküli nemzetközi kereskedelmi tevékenység miatt tettek feljelentést.

csempész
drog

Most

22:39

Palics várja a turistákat

Újraindulnak júniustól az ingyenes városnéző gyalogtúrák Szabadkán, jelentette be a Város Idegenforgalmi Szervezetének igazgatója.
21:31, Frissítve: 21:37

Támad a levéltetű – mit tehetünk?

A karantén és a kijárási tilalom miatt, aki csak tehette, igyekezett szépítgetni a kertjét, udvarát. Hiába azonban a kis fák eddigi gondozása, ha kártevők jelennek meg rajta. Mit tehetünk ilyenkor?

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.