Ugrás a tartalomra
Rendőrség Szerbia

Nagyszabású rendőrségi akció

2017-12-06
14:13
Forrás
Szerbiai RTV
Az elmúlt napokban 97 embert tartóztattak le Szerbia-szerte minősített lopás, lopás és rablás vádjával.

Az egész országon átívelő akcióban a belügyminisztérium tagjai az illetékes ügyészséggel együttműködve kerítette kézre a feltételezett tetteseket. A rendőrség közleménye szerint a gyanúsítottakkal szemben több mint 300 minősített lopás és rablás vádjával indított eljárást az ügyészség. A rendőrség elkobozta a gyanúsítottaktól az ellopott tárgyakat, köztük több személygépkocsit, motorkerékpárt, robogót, mobiltelefont, számítógépet, bútorokat és különböző technikai eszközöket.

letartóztatás

Most

08:42

Határinfó

A reggeli órákban a szerb-magyar határátkelőkön nincs nagyobb torlódás.

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.
Injekció

Cianiddal gyilkolta meg férjét egy horgosi nő

Gyilkosság alapos gyanújával vette őrizetbe a rendőrség a horgosi 56 éves S. Irént, aki a Szabadkai Közkórházban cianid tartalmú injekciót adott be férjének, aki ennek következtében elhunyt.
Bajmok, drogfogás

Nagyszabású drogfogás Bajmokon

Marihuána termesztésére alkalmas laboratóriumot számolt fel a szabadkai rendőrség kedd délután az észak-bácskai faluban.

Fegyveres rablás történt kedd este Szabadkán

Az arcát eltakaró elkövető este fél 8 körül pisztollyal felfegyverkezve lépett be egy ismert áruházlánc Bajai úti boltjába. A Pannon RTV értesülései szerint 72 ezer dinárt zsákmányolt az elkövető.