Ugrás a tartalomra
Rendőrség Szerbia

Nagyszabású rendőrségi akció

2017-12-06
14:13
Forrás
Szerbiai RTV
Az elmúlt napokban 97 embert tartóztattak le Szerbia-szerte minősített lopás, lopás és rablás vádjával.

Az egész országon átívelő akcióban a belügyminisztérium tagjai az illetékes ügyészséggel együttműködve kerítette kézre a feltételezett tetteseket. A rendőrség közleménye szerint a gyanúsítottakkal szemben több mint 300 minősített lopás és rablás vádjával indított eljárást az ügyészség. A rendőrség elkobozta a gyanúsítottaktól az ellopott tárgyakat, köztük több személygépkocsit, motorkerékpárt, robogót, mobiltelefont, számítógépet, bútorokat és különböző technikai eszközöket.

letartóztatás

Most

04:35, Frissítve: 04:53

Szombaton temetik I. Mihályt

A svájci rezidenciáján múlt héten elhunyt volt uralkodó holttestét szerdán a román hadsereg repülőgépe vitte haza. A szombati temetésig a bukaresti kormány háromnapos nemzeti gyászt rendeltelt el.

Népszerű

Fegyveres rablás történt kedd este Szabadkán

Az arcát eltakaró elkövető este fél 8 körül pisztollyal felfegyverkezve lépett be egy ismert áruházlánc Bajai úti boltjába. A Pannon RTV értesülései szerint 72 ezer dinárt zsákmányolt az elkövető.
tömegkarambol

Tömegkarambol az autópályán

Súlyos, halálos áldozatokat követelő közlekedési balesetek történtek csütörtökön reggel Bácsfeketehegynél. Az autópálya Újvidék felé vezető szakaszán két teherautó és két minibusz ütközött össze.