Ugrás a tartalomra
Rendőrség Szerbia

Nagyszabású rendőrségi akció

2017-12-06
14:13
Forrás
Szerbiai RTV
Az elmúlt napokban 97 embert tartóztattak le Szerbia-szerte minősített lopás, lopás és rablás vádjával.

Az egész országon átívelő akcióban a belügyminisztérium tagjai az illetékes ügyészséggel együttműködve kerítette kézre a feltételezett tetteseket. A rendőrség közleménye szerint a gyanúsítottakkal szemben több mint 300 minősített lopás és rablás vádjával indított eljárást az ügyészség. A rendőrség elkobozta a gyanúsítottaktól az ellopott tárgyakat, köztük több személygépkocsit, motorkerékpárt, robogót, mobiltelefont, számítógépet, bútorokat és különböző technikai eszközöket.

letartóztatás

Most

19:04, Frissítve: 19:10

Kiosztják a Berlinale elismeréseit

Ma osztják ki a 68. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál, a Berlinale elismeréseit. A fődíjért, az Aranymedvéért 19 mű verseng. A filmes rendezvényen 11 nap alatt összesen 949 vetítést tartottak.
17:01, Frissítve: 17:44

Mintegy négyszázan prélóztak Bajsán

A vendégek a környező településekről, valamint Magyarországról, Horvátországból és Szlovákiából érkeztek. A multietnikus rendezvény célja a szórakozás, barátkozás, a hagyományok őrzése és átadása.

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.
Bajmok, drogfogás

Nagyszabású drogfogás Bajmokon

Marihuána termesztésére alkalmas laboratóriumot számolt fel a szabadkai rendőrség kedd délután az észak-bácskai faluban.

Fegyveres rablás történt kedd este Szabadkán

Az arcát eltakaró elkövető este fél 8 körül pisztollyal felfegyverkezve lépett be egy ismert áruházlánc Bajai úti boltjába. A Pannon RTV értesülései szerint 72 ezer dinárt zsákmányolt az elkövető.