Ugrás a tartalomra
Rendőrség Szerbia

Nagyszabású rendőrségi akció

2017-12-06
14:13
Forrás
Szerbiai RTV
Az elmúlt napokban 97 embert tartóztattak le Szerbia-szerte minősített lopás, lopás és rablás vádjával.

Az egész országon átívelő akcióban a belügyminisztérium tagjai az illetékes ügyészséggel együttműködve kerítette kézre a feltételezett tetteseket. A rendőrség közleménye szerint a gyanúsítottakkal szemben több mint 300 minősített lopás és rablás vádjával indított eljárást az ügyészség. A rendőrség elkobozta a gyanúsítottaktól az ellopott tárgyakat, köztük több személygépkocsit, motorkerékpárt, robogót, mobiltelefont, számítógépet, bútorokat és különböző technikai eszközöket.

letartóztatás

Most

16:40

Enyhül az idő Vajdaságban

A viharos hétvége után ezen a héten már kissé enyhébb időjárásra számíthatunk Szerbiában, főként pedig Vajdaságban. Holnaptól már melegebb időnk lesz a meteorológusok szerint.
14:52

Jókor találkozik a szerb és magyar válogatott

Märcz Tamás szerint a jövő szempontjából jókor találkozik a magyar férfi vízilabda-válogatott a címvédő és olimpiai bajnok szerbekkel a Barcelonában zajló Európa-bajnokság keddi negyeddöntőjében.

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.
a kirabolt ékszerbolt

Fegyveres rablás történt Horgoson

Fegyveres rablás történt reggel Horgoson a Kanizsai úton lévő ékszerüzletben. még körözik a gyanúsítottakat, folyik a nyomozás. Nem hivatalosan úgy tudjuk, hogy a hatóság egy fehér Peugeot keres.