Ugrás a tartalomra
Tanjug/Sava Radovanović

Nebojša Stefanović: 150 embert vett őrizetbe a szerbiai rendőrség tegnap este, illetve a mai nap folyamán

2019-01-11
15:59
2019-01-11
17:35
Forrás
Pannon RTV
Szerbia belügyminisztere a Nela Kuburović igazságügy-miniszterrel közösen tartott belgrádi sajtótájékoztatóján ismertette az akció részleteit.

Nebojša Stefanović kiemelte, a letartóztatottak kapcsolatba hozhatók a szervezett bűnözéssel, illetve kábítószer-csempészettel. A Blic belgrádi napilap azt írja, rendőrkézre kerültek közismert szerbiai bűnözők, a kábítószer-maffia tagjai, többek között őrizetbe vették Nebojša Stojkovićot, az egyik bűnözőklán vezetőjét. Filip Korać ellen pedig nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki. Az akció során a hatóság behatolt több tucat épületbe, a jelentések szerint a rendőrök a délelőtti órákban is tartottak házkutatásokat.

Nebojša Stefanović, belügyminiszter, Szerbia: „Mi komolyabb és keményebb harcot akarunk, ezért szeretném megdicsérni azokat, akiknek volt bátorságuk, hogy Filip Korać ellen, akit mindenki ismer a régióban, hogy elég bizonyítékot és szemtanúkat találjanak a piros sarkos Interpol körözéshez. Azt szeretném, hogy minden szerb községben éjjel-nappal küzdelem folyna a szervezett bűnözés ellen.”

szervezett bűnözés
letartóztatás
Nebojša Stafanović
Nela Kuburović

Most

17:24, Frissítve: 17:34

Jó termést remélnek a szőlészek

A legtöbb észak-bácskai szőlősben alszanak még a tőkék. Ez a csapadékmenetes, a szőlőtőkékre még hűvös idő a legjobb metszésre. Eddig a legtöbb helyen a betakart tőkék bontása történt meg.

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.
Mentőautó

Holtan találtak egy 15 éves fiút Topolyán

A topolyai Bartók Béla utca egyik házában ma a reggel holtan találták a 15 éves O. A. -t. A kiskorú holttestét állítólag barátjának a dédanyja találta meg az ágyban.