Ugrás a tartalomra
Tanjug/Sava Radovanović

Nebojša Stefanović: 150 embert vett őrizetbe a szerbiai rendőrség tegnap este, illetve a mai nap folyamán

2019-01-11
15:59
2019-01-11
17:35
Forrás
Pannon RTV
Szerbia belügyminisztere a Nela Kuburović igazságügy-miniszterrel közösen tartott belgrádi sajtótájékoztatóján ismertette az akció részleteit.

Nebojša Stefanović kiemelte, a letartóztatottak kapcsolatba hozhatók a szervezett bűnözéssel, illetve kábítószer-csempészettel. A Blic belgrádi napilap azt írja, rendőrkézre kerültek közismert szerbiai bűnözők, a kábítószer-maffia tagjai, többek között őrizetbe vették Nebojša Stojkovićot, az egyik bűnözőklán vezetőjét. Filip Korać ellen pedig nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki. Az akció során a hatóság behatolt több tucat épületbe, a jelentések szerint a rendőrök a délelőtti órákban is tartottak házkutatásokat.

Nebojša Stefanović, belügyminiszter, Szerbia: „Mi komolyabb és keményebb harcot akarunk, ezért szeretném megdicsérni azokat, akiknek volt bátorságuk, hogy Filip Korać ellen, akit mindenki ismer a régióban, hogy elég bizonyítékot és szemtanúkat találjanak a piros sarkos Interpol körözéshez. Azt szeretném, hogy minden szerb községben éjjel-nappal küzdelem folyna a szervezett bűnözés ellen.”

szervezett bűnözés
letartóztatás
Nebojša Stafanović
Nela Kuburović

Most

21:05

Civil Akadémia először a határon túl

Első alkalommal rendeztek meg határon túli városban Civil Akadémiát. A Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány szabadkai előadására a belépés ingyenes volt.
15:28, Frissítve: 20:02

Hadivásár Belgrádban

Megkezdődött a Partner 2019. elnevezésű, fegyvereket és katonai felszereléseket felvonultató nemzetközi vásár Belgrádban.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.