Ugrás a tartalomra
Tanjug/Sava Radovanović

Nebojša Stefanović: 150 embert vett őrizetbe a szerbiai rendőrség tegnap este, illetve a mai nap folyamán

2019-01-11
15:59
2019-01-11
17:35
Forrás
Pannon RTV
Szerbia belügyminisztere a Nela Kuburović igazságügy-miniszterrel közösen tartott belgrádi sajtótájékoztatóján ismertette az akció részleteit.

Nebojša Stefanović kiemelte, a letartóztatottak kapcsolatba hozhatók a szervezett bűnözéssel, illetve kábítószer-csempészettel. A Blic belgrádi napilap azt írja, rendőrkézre kerültek közismert szerbiai bűnözők, a kábítószer-maffia tagjai, többek között őrizetbe vették Nebojša Stojkovićot, az egyik bűnözőklán vezetőjét. Filip Korać ellen pedig nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki. Az akció során a hatóság behatolt több tucat épületbe, a jelentések szerint a rendőrök a délelőtti órákban is tartottak házkutatásokat.

Nebojša Stefanović, belügyminiszter, Szerbia: „Mi komolyabb és keményebb harcot akarunk, ezért szeretném megdicsérni azokat, akiknek volt bátorságuk, hogy Filip Korać ellen, akit mindenki ismer a régióban, hogy elég bizonyítékot és szemtanúkat találjanak a piros sarkos Interpol körözéshez. Azt szeretném, hogy minden szerb községben éjjel-nappal küzdelem folyna a szervezett bűnözés ellen.”

szervezett bűnözés
letartóztatás
Nebojša Stafanović
Nela Kuburović

Most

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.