Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Dániel

Négy autó ütközött Szabadkán

2022.09.30
09:51
2022.09.30
15:45
Forrás
Pannon RTV
Tömegbaleset történt ma reggel a Bajmok felé vezető úton Szabadka kijáratánál.
Pannon RTV/Huszár Dániel

Négy személyautó ütközött össze, de összesen öt gépjármű vett részt a szerencsétlenségben. A rendőrség könnyebb sérülésekről számolt be. A kora délelőtti órákban még tartott a helyszínelés.

Pannon RTV/Huszár Dániel

A helyszínen lévők elmondása szerint, amit a rendőrség is megerősített, a legelső autó megpróbált balra lefordulni. Ennek következtében a mögötte haladó jármű fékezni kezdett, emiatt pedig további három autó szaladt egymásba, így összesen öt személyautó vett részt a balesetben. Sérülésekről annyit lehet tudni, hogy két személyt kórházba szállítottak, azonban csak könnyebben sérültek meg.

Pannon RTV/Huszár Dániel

Egy mentőautó megkülönböztető jelzést használva szállította el a harmadik autóban ülő két személyt. A rendőrség megerősítette, csak könnyebb sérülést szenvedtek. A többi jármű vezetője még a helyszínen volt, a jegyzőkönyvet vették fel tőlük.

A baleset úgy történt, hogy egy személyautó fordult el balra a Szabadkáról Bajmok felé vezető úton. Mögötte egy fehér Dacia típusú autó haladt, amely fékezni kezdett, így az azt követő három autó is egymásba ütközött. Kisebb törmelékek és néhány - vélhetően az egyik autóban szállított - paradicsom volt szétszórva a baleset helyszínén ottjártunkkor. A szabadkai ócskapiac után történt a baleset. A helyszínelés ideje alatt lassan haladt a forgalom, teljes útzár nem volt.

Szabadka
baleset

Most

Népszerű

Leszámolás történhetett Horgoson

Lövöldözés volt csütörtökön Horgoson. Valószínűleg leszámolás történt két migránscsoport között, néhányan meg is sérültek.