Ugrás a tartalomra
Pixabay/AlexanderStein

Négy gyereket támadott meg egy kutya, kórházba kerültek

2021.04.26
19:12
Forrás
Szerbiai RTV
A rendőrség a kutya tulajdonosát is keresi.

Megharapott négy gyereket egy kutya vasárnap este Požegán. A gyerekekről az užicei közkórház sebészeti osztályán gondoskodnak. Dr. Vera Matović, az intézmény igazgatója szerint a gyerekek nincsenek életveszélyben.

A rendőrség az egyik illetékes közvállalat szakembereit is kihívta, hogy segítsék megtalálni a kutyát. A rendőrség a kutya tulajdonosát is keresi, aki általános veszély okozása miatt három hónaptól akár három évig terjedő börtönbüntetést is kaphat.

kutya
kutyatámadás
kórház
harapás

Most

13:42, Frissítve: 13:54

Marad a perzselő napsütés

A hét második felében is perzselő napsütésre és 35 fok feletti csúcshőmérsékletekre kell számítani térségünkben.
12:36

Folyamatosan gyengül a forint az euróval szemben

Hétfőn már a 404-es határt is átlépte. A magyar fizetőeszköz értékvesztését a nemzeti bank folyamatosan igyekszik enyhíteni. Kedden például jelentősen emeltek az alapkamaton, amivel némi enyhülést tudtak elérni.
12:18, Frissítve: 12:23

Szabadka jövőjéről Belgrádban

Szabadka építészeti hagyatékának jövőjéről, valamint a Szabadka-Szeged vasútvonal felújításáról is előadást tartottak Belgrádban. Az esemény a VMSZ belgrádi szervezetének szervezésében valósulhatott meg.
12:09

Lesznek új oldtimerek?

Több tucat oldtimert és Tomos motorkerékpárt csodálhatnak meg a hétvégén a veterán járművek kedvelői Szabadkán és környékén.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.