Ugrás a tartalomra
pixabay/4711018/Illusztráció

Négy rendőrt tartóztattak le Belgrádban és Újvidéken

2022.09.30
13:04
Forrás
Pannon RTV
A gyanú szerint visszaéltek hivatali hatáskörükkel és egy bűncselekményekkel összeköthető személyt védelmeztek.

A vádak szerint többször is bejelentkeztek a belügyminisztérium rendszerébe és leellenőrizték, hogy körözik-e az illetőt. Emellett az említett személy és annak családjának biztonságáért is feleltek. Ezért cserébe pénzt és ajándékokat kaptak. Az illetékes ügyészség jár el ügyükben.

rendőr
letartóztatás

Most

20:59

Húszéves az Izida

December 3-a a fogyatékkal élők világnapja. A Közügyekben ennek kapcsán bemutattuk a bácsfeketehegyi Izida Anya és Gyermekvédelmi Társaságot, amely fennállásának huszadik évfordulóját ünnepli.
20:07, Frissítve: 21:07

A jövő ígérete az őssejtterápia?

Vannak, akik hisznek benne, mások szkeptikusok. Annyi bizonyos, hogy a technológia és az orvostudomány fejlődésével egyre több lehetőség nyílik a köldökzsinórvérből levett őssejtek felhasználására.
17:47, Frissítve: 17:52

Észak-Macedónia vette át az EBESZ soros elnökségét

Észak-Macedónia vette át Lengyelországtól az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) soros elnökségét a szervezet kétnapos külügyminiszteri konferenciájának pénteki záróülésén a lengyelországi Lódzban.
16:45, Frissítve: 16:53

Viszonylagos nyugalom van Horgoson

A helyiek egyelőre fellélegezhetnek, a szerb hatóságok akcióinak köszönhetően csak elvétve látni migránst a magyar határhoz közeli település utcáin.

Népszerű