Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Gál Hermina

Négy személyt letartóztattak egy tizennyolc éves fiú elrablásának gyanújával Újvidéken

2023.02.05
17:18
2023.02.05
19:11
Forrás
021.rs
Ma hajnalban az emberrablást az elrabolt sremska kamenicai fiatalember édesapja jelentette a rendőrségen, akitől az emberrablók 200 ezer eurót követeltek fia visszaszolgáltatása fejében.

A rendőrök a város területén folytatott intenzív keresés után a sértetlen fiatalt egy személyautó csomagtartójában találták meg. A gyanúsítottak közül a három húszévest 48 órás őrizetbe vették, és bűnügyi feljelentéssel adják át az újvidéki felsőbb ügyészségnek, a gyanúsított kiskorút pedig az illetékes újvidéki bíróságnak. Bratislav Gašić belügyminiszter gratulált az újvidéki rendőrség tagjainak a hatékony intézkedéshez, és rámutatott: ez újabb megerősítése annak, hogy a rendőrség éjjel-nappal védi állampolgárait, és nem engedi, hogy bárki is veszélybe sodorja gyermekeink életét és jövőjét.

letartóztat
emberrablás

Most

15:02

Emberek a kulisszák mögött

Renata Rudićtyal, a szabadkai Szabadegyetem oktatási programszervezőjével beszélgetett a Kortárs Galéria munkatársa, az emberek a kulisszák mögött című beszélgetős esten.
14:52, Frissítve: 15:09

Orvoshiánnyal küzd Magyarkanizsa község

Egyebek mellett erről is szó esett a Községi Képviselő-testület mai ülésén. Elfogadtak továbbá egy rendeletjavaslatot, amely az Európai Charta esélyegyenlőségi akciótervének helyi szintű megvalósítását irányozza elő.
13:58

Némi orosz előny Bahmutnál

Az orosz erők némi előnyt szereztek a keleti csatatéren, Bahmut városában, de súlyos árat fizettek ezért, amely emberéletekben mérhető – közölte a kijevi vezetés csütörtökön, részleteket azonban nem közöltek.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.