Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/illusztráció

Nekihajtott egy nőnek egy busz Belgrádban

2020.07.29
14:39
2020.07.29
16:25
Forrás
Szerbiai RTV
Nekihajtott egy nőnek egy autóbusz ma dél körül a szerb fővárosban.

A baleset a Miljakovac városnegyedben történt, amikor a 48-as vonalon közlekedő busz felhajtott a járdára, és nekiment egy nőnek, majd pedig a közeli virágtartókra is ráhajtott.

A nőt a mentők azonnal elszállították, a sofőrt pedig csak hosszú idő után tudták kiszabadítani a fülkéből. A helyszínre tűzoltók és rendőrök is kivonultak.

Belgrád
busz

Most

07:34, Frissítve: 07:45

Ismét fellángolt a halászati vita London és Párizs között

Újból fellángolt a hónapok óta parázsló halászati vita Nagy-Britannia és Franciaország között, miután mindkét kormány szankciókat és ellenszankciókat helyezett kilátásba arra az esetre, ha a vitás kérdésekben néhány napon belül nem születik egyezség.

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.

Fizetés- és nyugdíjemelés jön Szerbiában

7,5 százalékkal emelkedik idén a GDP Szerbiában, ami magasabb fizetéseket és nyugdíjakat jelent - mondta el az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében Aleksandar Vučić szerb államfő. A költségvetés módosításáról vitázik a szerbiai parlament.