Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

Nem derült fény az állítólagos pedofil politikus kilétére

2020-06-05
17:32
2020-06-05
17:58
Forrás
Szerbiai RTV
Az Igor Jurićtyal való beszélgetés után nem derült ki, hogy ki az állítólagos pedofil politikus - közölte a belgrádi Felsőbb Ügyészség. Jurić azt mondta, elmondott mindent, amit tudott.

A Tijana Jurić Alapítvány vezetőjét ma hallgatták meg az üggyel kapcsolatban, de konkrétumról nem számoltak be az illetékesek.

Nem derült fény a kiskorú személyazonosságára sem, aki az állítólagos bűncselekmény idején 13 éves volt.

Az egyébként három órás beszélgetés után Igor Jurić azt nyilatkozta, mindent elmondott, amit tud. Hozzátette, az alapítvány nem akar felhajtást az esettel kapcsolatban, és számára itt befejezettnek tekinti az esetet, minden további információért forduljanak az ügyészséghez.

 

 

Igor Jurić
pedofil
politikus
Tijana Jurić Alapítvány
ügyészség
kiskorú

Most

09:01

Hétfőn nyit újra a Louvre

Hétfőn nyit újra a párizsi Louvre, amely március közepén zárt be a koronavírus-járvány miatt. A világ leglátogatottabb múzeuma szigorú egészségügyi előírások mellett fogadja ismét a látogatókat.
17:20, Frissítve: 17:26

Bottasé a szezon első pole pozíciója

Valtteri Bottas, a Mercedes finn versenyzője nyerte a Forma-1-es idénynyitó Osztrák Nagydíj szombati időmérő edzését, így vasárnap ő rajtolhat az élről.

Népszerű

Koronavírus-helyzet Szabadkán

A koronavírus-járvány kihirdetésének kezdete óta a mai napig Szabadkán összesen 86 személynél igazolt a fertőzés, azaz 4 új esetet regisztráltak Szabadkán - közölte a válságkezelő városi törzskar.