Ugrás a tartalomra
Bilincs
Pixabay

Nem volt tesztje - letartóztatták

2020-08-05
17:35
Forrás
021.rs
Letartóztattak egy szerb állampolgárt Észak-Macedónia határán, mert korábban PCR-teszt nélkül lépett be az országba.

A 26 éves M.D. illegálisan érkezett Szerbiából az országba, ezt azonban akkor állapították meg, amikor megpróbált kilépni Észak-Macedóniából és nem mutatta fel a koronavírus-teszt eredményét. A szerb állampolgárt a kumanovói rendőrségre vitték további eljárás céljából - közölte Észak-Macedónia Belügyminisztériuma. 

maszk
letartóztatott

Most

11:01, Frissítve: 11:17

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant egy Mig-21-es repülőgép Loznica közelében. Nem megerősített források szerint az egyik pilóta életét vesztette, a másikat keresik. Hamarosan bővebben...
10:45, Frissítve: 13:12

Szedjetek szét - ismét telt ház előtt

A járványügyi előírások szigorú betartása mellett újra telt ház előtt játszották a Szedjetek szét című előadást a Kosztolányi Dezső Színházban, Szabadkán.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.