Ugrás a tartalomra
rendőri akció
Tanjug/Belügyminisztérium/bg

Nemzetközi bűnszervezetet számolt fel a rendőrség

2017-11-09
22:49
2017-11-10
16:00
Forrás
021.rs, Blic
Erős csendőrségi és terrorelhárítási alakulatok több órás házkutatást végeztek egy újvidéki luxus villában csütörtökön délután.

A 021.rs hírportál beszámolója szerint tegnap este Újvidéken a Március 27-e tér és a Dušan cár utca sarkán lévő villájában állították elő Radoslav Cvijovićot és vejét, Slavko Pavlovot. A rendőrség további három lakásban és házban tartott házkutatást. A belügyminisztérium által közzétett fényképek és videók alapján a csehországi csoportot a nyílt utcán tartóztatták le. Az értesülések szerint a bűnszervezet tagjainál Csehországban és Szerbiában további százezer eurót találtak, valamint egy Mercedes, egy Audi és egy Porsche típusú autót is lefoglaltak, amelyek Pavlov tulajdonában vannak. Cvijovićot már korábban is letartóztatták, és a montenegrói dílermaffia tagjaként emlegették, de végül nem került börtönbe.

rendőri akció
Újvidék
csendőr
rendőr
terror
kábítószer

Most

22:31

Lövöldözés volt egy texasi iskolában

A lövöldözés helyi idő szerint nyolc óra előtt tört ki a Dallastól valamivel délebbre fekvő Italy település középiskolájában. A diákokat nem sokkal később evakuálták az épületből.

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.

Fegyveres rablás történt kedd este Szabadkán

Az arcát eltakaró elkövető este fél 8 körül pisztollyal felfegyverkezve lépett be egy ismert áruházlánc Bajai úti boltjába. A Pannon RTV értesülései szerint 72 ezer dinárt zsákmányolt az elkövető.