Ugrás a tartalomra
Pixabay/jackmac34

Nemzetközi irathamisító bandát számolt fel a rendőrség Görögországban

2019-06-23
13:36
Forrás
hirado.hu
A tagok uniós országokban ellopott útlevelek ezreit juttatták be a migránstáborokba - számolt be a hirado.hu.

A postai- vagy segélycsomagokba rejtett okmányokat meghatározott összegért a migránsok nevére írták, akik az iratokkal minden gond nélkül szálltak fel a Nyugat-Európába tartó hajókra és repülőkre. Az év eleje óta egyébként 15 500 érkezőt regisztráltak Görögország égei-tengeri szigetein. A hirado.hu beszámolója szerint a helyi migránstáborok rendkívül túlzsúfoltak, jelenleg több ezren élnek olyan táborokban, amelyeket néhány száz fő befogadására terveztek.

Görögország
hamisítás
irathamisítás

Most

00:02, Frissítve: 00:10

Federer jutott az elődöntőbe

Roger Federer két szettben 6:4, 6:3-ra verte Novak Đokovićot a Londonban zajló tenisz világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, így ő lesz ott Dominic Thiem mellett a négy között.
23:02, Frissítve: 23:14

Nem drágul a földgáz

Szerbia polgárainak egy része megnyugodhatott, mivel az illetékesek bejelentették, hogy ebben a fűtési idényben nem drágul a földgáz. Stábunk annak járt utána, hogy hogyan látják ezt a szabadkaiak.
20:33, Frissítve: 20:39

Gyásznapot rendelt el Szlovákia

A szerdán Nyitragerencsér közelében történt buszbalesetben 12 személy vesztette életét. A szlovák kormány a csütörtökön megtartott rendkívüli ülésén péntekre rendelte el a gyásznapot.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.