Ugrás a tartalomra
Pixabay/jackmac34

Nemzetközi irathamisító bandát számolt fel a rendőrség Görögországban

2019-06-23
13:36
Forrás
hirado.hu
A tagok uniós országokban ellopott útlevelek ezreit juttatták be a migránstáborokba - számolt be a hirado.hu.

A postai- vagy segélycsomagokba rejtett okmányokat meghatározott összegért a migránsok nevére írták, akik az iratokkal minden gond nélkül szálltak fel a Nyugat-Európába tartó hajókra és repülőkre. Az év eleje óta egyébként 15 500 érkezőt regisztráltak Görögország égei-tengeri szigetein. A hirado.hu beszámolója szerint a helyi migránstáborok rendkívül túlzsúfoltak, jelenleg több ezren élnek olyan táborokban, amelyeket néhány száz fő befogadására terveztek.

Görögország
hamisítás
irathamisítás

Most

20:39, Frissítve: 20:46

Szijjártó Péter: Megvédjük határainkat!

Sajnálatos minden olyan döntés, amely megnyitja Európa határait az illegális bevándorlók előtt, ahogy ezt az új olasz kormány teszi, de Magyarország megvédi határait - jelentette ki Szijjártó Péter.
18:52, Frissítve: 19:00

Újabb erdőtüzek keletkeztek Görögországban

Újabb erdőtüzek keletkeztek Görögországban, a legjelentősebb a főváros közelében. Pénteken szerte az országból érkeztek hírek a felcsapó lángokról, az utóbbi 24 órában pedig 80 esetet jelentettek.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.