Ugrás a tartalomra
Pixabay/jackmac34

Nemzetközi irathamisító bandát számolt fel a rendőrség Görögországban

2019-06-23
13:36
Forrás
hirado.hu
A tagok uniós országokban ellopott útlevelek ezreit juttatták be a migránstáborokba - számolt be a hirado.hu.

A postai- vagy segélycsomagokba rejtett okmányokat meghatározott összegért a migránsok nevére írták, akik az iratokkal minden gond nélkül szálltak fel a Nyugat-Európába tartó hajókra és repülőkre. Az év eleje óta egyébként 15 500 érkezőt regisztráltak Görögország égei-tengeri szigetein. A hirado.hu beszámolója szerint a helyi migránstáborok rendkívül túlzsúfoltak, jelenleg több ezren élnek olyan táborokban, amelyeket néhány száz fő befogadására terveztek.

Görögország
hamisítás
irathamisítás

Most

19:58

Elhunyt Nikola Hajdin szerb akadémikus

Tagja és elnöke volt a Szerb Művészeti és Tudományos Akadémiának. 1923-ban született a horvátországi Vrbovskoban, a Belgrádi Egyetemen végezte felsőfokú tanulmányait építészeti szakon.
17:19

Útnak indul a Tanyaszínház

Y-elágazás a címe a Tanyaszínház idei produkciójának, amely a mai huszonévesek problémáit járja körül. Az idei tájolás Kishegyesen kezdődik, ma este 21 órától.
15:58, Frissítve: 17:59

Pénteken Voždovac-TSC

A TSC labdarúgói idegenben a Voždovac ellen kezdik meg szuperligás szereplésüket. A mérkőzést pénteken 20 órától játsszák műfüves pályán. A vendéglátó stadionja egy bevásárlóközpont tetején van.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.

Újabb rekordot döntött a dinár

Újabb rekordot döntött a dinár euróhoz viszonyított árfolyama. A ma jegyzett adatok szerint egy euró 117,7365 dinárt ér - tájékoztat a Szerbiai Nemzeti Bank.