Ugrás a tartalomra
Néró a „zsákmánnyal”
Uprava Carine

Néró, a csempészek réme

2019-07-18
22:13
2019-07-18
22:22
Forrás
Uprava Carine, Vajdaság MA
Szolgálati kutya buktatta le a cigarettacsempészeket Horgoson.

Néró segítségével több mint 2000 doboz cigarettát foglaltak le a vámosok a két horgosi határátkelőn - áll a Vámigazgatóság csütörtöki közleményében.

Néró az ülésekbe rejtett paklik mellett

A szolgálati kutya először a Horgos 1-es átkelőhelyen szimatolt ki 500 pakli cigarettát egy bolgár rendszámtáblás Volkswagen Sharan típusú jármű ülőhelyei alatt. Az 55 éves sofőr és négy útitársa Bulgáriából Németországba tartott, s azt mondták nincs semmi bejelentenivaló árujuk.

Néró második fogása

Néró a későbbiekben lecsapott egy zombori rendszámtáblás Opel Zafira csomagterére is, a Horgos 2-es határátkelőn. A vámosok a szabácsi illetőségű sofőr járművének dupla padlózatában 1670 pakli cigarettát találtak. Mivel a csempészett áru értéke meghaladta a gépkocsi árának a harmadát, a járművet is lefoglalták addig, amíg az eljárás be nem fejeződik a sofőr ellen - közölte a Vámigazgatóság.

Néró
szolgálati kutya
határátkelő
Horgos
csempész
cigaretta

Most

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.