Ugrás a tartalomra
Pixabay/Marcus_Trapp

Nyolc embert lőtt le egy férfi az Egyesült Államokban

2021.04.16
16:56
Forrás
euronews.com
A fegyveres csütörtök késő este Indianapolisban lövöldözött. Öt embert kórházba kellett szállítani, egy közülük kritikus állapotban van.

A lövöldözés a FedEx gyorsposta-szolgáltató vállalat egyik telephelyén, a város repülőterének közelében történt. Az elkövető önmagával is végzett, személyéről egyelőre még keveset tudni. Egy szemtanú szerint a férfi kiáltozott, és valamilyen géppisztoly vagy automata fegyver volt nála. Néhányan azt mondták, hogy az alkalmazottak nem tarthatják maguknál a telefonjukat, amíg a létesítményben dolgoznak. Ez akadályozta azt, hogy azonnal értesítsék a hatóságokat.

lövöldözés
Amerikai Egyesült Államok

Most

20:55

Újabb intenzív rakétatűz

Intenzív rakétatüzet zúdított a Gázai övezetet uraló iszlamista Hamász terrorszervezet Izraelre szerda este - jelentette a 12-es kereskedelmi TV híradása. Előzőleg az izraeli légierő lerombolt egy sokemeletes épületet a Gázai övezetben.
20:53, Frissítve: 21:49

Autópálya épül Muzslya legrégebbi utcájában?

Nagy elégedetlenséget váltott ki Muzslyán a Belgrád-Nagybecskerek-Újvidék közötti leendő autópálya terve. A dokumentum szerint ugyanis néhány házat lebontanak a bánáti helyi közösség legrégibb utcájában, és kerteket is elvennének az építkezés miatt.
20:51, Frissítve: 20:59

Felújítják a kishegyesi Szűz Mária-szobrot

Sokakat meglep, még a helyieket is, hogy Kishegyes Nyugati temetőjében egy régi és hányattatott sorsú szobor található. Egykor a település büszkeségének számított a Szűz Mária-szobor, de évtizedekre eltűnt a köztudatból.

Népszerű

Megtartották az év első vásárát Topolyán

A december 9-én bevezetett rendkívüli állapot óta a bácskai településen eddig nem tartották meg a közkedvelt vásárt. Miután feloldották a rendkívüli állapotot, a hagyományosan minden hónap második vasárnapján megtartott vásár most újra benépesült.

Sakálok Királyhalom környékén

A vadászok szerint a helyzet azért is aggasztó, mert a falkákban támadó ragadozók egyre inkább megritkítják a nemes vadállományt.

Mikor nyithatnak a kishatárátkelők?

Folyamatosan melegen tartjuk a témát, rámutatunk a probléma megoldásának fontosságára, de ehhez átcsoportosításokra van szükség – emelte ki Pásztor István a Közügyek stábjának adott interjújában.