Ugrás a tartalomra
Pixabay

Öngyilkos lett egy szerbiai állampolgár Tunéziában

2018-08-10
07:17
Forrás
Magyar Szó
Negyven év körüli szerb férfi holttestére bukkantak egy tunéziai szállodában. Felakasztotta magát – adta hírül a szerb média, tunéziai sajtóértesülésekre hivatkozva.

A tunéziai Sousse város alapfokú bíróságának sajtófelelőse, Mohamed Helmi Missaoui nyilatkozata szerint a férfi szerdán lett öngyilkos. A helyi rendőrség nyomozást indított.

öngyilkosság
Tunézia

Most

21:18, Frissítve: 22:31

Szent István-napi ünnepség Palicson

Palicson tartották meg szombat este a Szent István-napi központi ünnepséget a VMSZ szervezésében. A magyar haza jó úton halad ahhoz, hogy visszanyerje régi önbecsülését - mondta Magyar Levente.
19:27, Frissítve: 22:03

Megtelt hívekkel a szabadkai székesegyház

Szent István hazánkat hazánkká és a keresztény Európa részévé tette - emelte ki prédikációjában Márfi Gyula veszprémi érsek a szabadkai Szent Teréz-székesegyházban tartott misén szombaton délután.

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.
a kirabolt ékszerbolt

Fegyveres rablás történt Horgoson

Fegyveres rablás történt reggel Horgoson a Kanizsai úton lévő ékszerüzletben. még körözik a gyanúsítottakat, folyik a nyomozás. Nem hivatalosan úgy tudjuk, hogy a hatóság egy fehér Peugeot keres.