Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Öngyilkos lett a tegnapi szabadkai gyilkosság feltételezett elkövetője

2019-02-09
19:49
Forrás
Pannon RTV
Feltehetően annak a nőnek a gyilkosának a holttestére bukkantak ma délután, akinek a meggyilkolásáról mi is beszámoltunk tegnap.

A feltételezett tettes vadászpuskával vetett véget életének. Az 59 éves J. K. élettelen testét a Szabadka és Csantavér közötti Verušićon találták meg ma délután. A rendőrség úgy gondolja, hogy ő ölte meg a 40 éves J. M.-et, akinek a holttestét tegnap találták meg a szabadkai Dalmát utcában, a ház előtt, amelyben lakott. A Blic szerint a férfi a szakítás okait szerette volna megbeszélni a nővel, de valószínűleg nem jutottak dűlőre, ezért megölte. A férfi az öngyilkosság előtt egy búcsúlevelet is hagyott.

gyilkosság
öngyilkosság
Szabadka

Most

11:59

Elhunyt Sára Sándor

Meghalt Sára Sándor Kossuth-nagydíjas és Balázs Béla-díjas operatőr, filmrendező, a nemzet művésze, az egykori Duna Televízió első elnök-főigazgatója.
11:35, Frissítve: 11:42

Kezdődik a csillagászati ősz

Szeptember 23-án délelőtt 9:50-kor érik ismét merőlegesen a Nap sugarai az Egyenlítőt. Ez az időpont az őszi napéjegyenlőség, ezzel pedig csillagászati értelemben is kezdetét veszi az ősz.
11:13, Frissítve: 11:20

New Yorkba utazik Aleksandar Vučić

A szerb államfő részt vesz az Egyesült Nemzetek Szervezete Közgyűlésének 74. ülésszakán. A központi téma a klímaváltozás lesz, de szóba kerül majd a koszovói kérdés rendezése is.
10:10, Frissítve: 10:18

Szükségünk lesz az esernyőre

A beboruló égboltból hétfőn több helyen várható eső, zápor. A nappali hőmérsékletek visszaesnek, az éjszakák ugyanakkor enyhülnek.
09:33

Ma van az autómentes nap

A világnapot 1998 óta minden évben szeptember 22-én tartják. A jeles nap célja, hogy felhívja a figyelmet a környezettudatosabb közlekedésre.
09:30, Frissítve: 09:55

Törték a kukoricát Tordán

Jó időben, sok vendége volt a Kukoricafesztiválnak Tordán. Kézi kukoricatörésben 12 hazai, anyaországi és romániai csapat mérte össze ügyességét.

Népszerű