Ugrás a tartalomra
illusztráció

Öngyilkos lett a volt családtagjainak megölésével gyanúsított férfi

2021.01.16
18:28
Forrás
Szerbiai RTV
Öngyilkos lett az a férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy lőfegyverből több lövést leadva megölte volt feleségét, apósát és anyósát a Sjenicához közeli Rasno faluban.

Egész napos keresés után a rendőrök ma este felkutatták a többszörös gyilkosság gyanúsítottját és ahelyett, hogy megadta volna magát, a 44 éves férfi öngyilkos lett.

Nem hivatalos információk szerint E. T. külföldről tért haza abba a házba, ahol volt felesége, apósa, anyósa és felesége testvére élt, és több lövéssel rájuk lőtt. Két szomszéd is megsebesült. A szomszédok és rokonok azt állítják, hogy E. T. nem tudta feldolgozni a válást feleségétől, akitől két gyermeke született. Egyikük most négy, másikuk ötéves.

öngyilkos
gyilkos
feleség
anyós
após
Sjenica

Most

13:33, Frissítve: 13:38

A bankok finanszírozzák az esőerdők pusztítását

Az Amazonas-vidék pusztításában részt vevő vállalatokat finanszíroztak az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok és az EU tagállamainak központi bankjai, miközben a tudósok jelentése szerint az erdőirtás túl van az átbillenési ponton.
13:22

Mesedélelőtt a horgosi könyvtárban

Ma ünnepeljük a magyar népmese napját, amely Benedek Elek születésének napjához kötődik. Ebből az alkalomból a horgosi József Attila fiókkönyvtárban mesedélelőttöt szerveztek a legkisebbeknek, hogy közelebb hozzák hozzájuk a magyar meséket.
12:54, Frissítve: 15:27

Négy diákot támogat a Studio Present Kft.

Négy fiatal programozó tehetség érdemelte ki idén a szabadkai Studio Present Kft. ösztöndíját. Az ünnepélyes átadó ma volt. A díjazottak a nagybecskereki Mihajlo Pupin Műszaki Tudományok Karára, valamint a Szabadkai Műszaki Szakfőiskolára járnak.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.

Verbászi fiú a bravúros magyar válogatottban

Újoncot avatott a magyar labdarúgó-válogatott Lipcsében, a Nemzetek Ligája ötödik fordulójában, ahol egygólos győzelmet aratott a németek ellen. Az új játékos a mindössze 18 éves vajdasági fiú, Kerkez Miloš.

Megküzdöttek a Mohol legnagyobb parasztja címért

Látogatottságban és a résztvevők számát tekintve is rekordot döntött a 8. Moholi Parasztolimpia. Ilyenkor dől el, hogy kik a környék legnagyobb parasztjai, akik különböző mezőgazdasághoz köthető versenyszámokban mérettetik meg magukat.