Ugrás a tartalomra
illusztráció

Öngyilkos lett a volt családtagjainak megölésével gyanúsított férfi

2021-01-16
18:28
Forrás
Szerbiai RTV
Öngyilkos lett az a férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy lőfegyverből több lövést leadva megölte volt feleségét, apósát és anyósát a Sjenicához közeli Rasno faluban.

Egész napos keresés után a rendőrök ma este felkutatták a többszörös gyilkosság gyanúsítottját és ahelyett, hogy megadta volna magát, a 44 éves férfi öngyilkos lett.

Nem hivatalos információk szerint E. T. külföldről tért haza abba a házba, ahol volt felesége, apósa, anyósa és felesége testvére élt, és több lövéssel rájuk lőtt. Két szomszéd is megsebesült. A szomszédok és rokonok azt állítják, hogy E. T. nem tudta feldolgozni a válást feleségétől, akitől két gyermeke született. Egyikük most négy, másikuk ötéves.

öngyilkos
gyilkos
feleség
anyós
após
Sjenica

Most

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.