Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Öngyilkosság a pancsovai kaszárnyában

2021-01-15
19:34
Forrás
Vajdaság Ma, Kurir
Az első információk szerint a katonának lőtt seb van a fején.

Öngyilkos lett egy katona a pancsovai kaszárnyában. A zaječari 21 éves S. P. holttestét csütörtök délután találták meg a pancsovai Rastko Nemanjić kaszárnyában lévő őrház közelében. A védelmi minisztérium közölte, öngyilkosság történt. A Pancsovai Felső Ügyészségen azt mondták, hogy a nyomozás fogja kideríteni, mi történt a fiatal katonával. A zaječari önkéntes sorkatonai szolgálatát töltötte. A katonai rendőrség, az ügyészhelyettes részvételével, elvégezte a helyszínelést. A védelmi minisztérium azt közölte, a fiatal öngyilkos lett.

öngyilkosság
kaszárnya
katona

Most

16:00, Frissítve: 16:10

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.
14:13, Frissítve: 16:54

Mi a teendő, ha valakit kutyatámadás ér?

Nemrég súlyos kutyatámadás ért egy szabadkai nőt. Az eset igencsak felborzolta a kedélyeket a városban, hiszen gyakran látni kóbor kutyákat az utcákon, a parkokban, a tereken magányosan vagy kisebb-nagyobb csoportokba verődve.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.