Ugrás a tartalomra
Mentőautó
Pannon RTV

Összeesett az utcán, majd meghalt egy 14 éves kislány

2019-06-11
06:18
2019-06-11
07:46
Forrás
Szerbiai RTV
Aleksandrovacban a járókelők hétfőn 16 óra körül találtak rá a járdán eszméletlenül fekvő kislányra, akihez azonnal mentőt hívtak.

A mentősök a kruševaci kórházba szállították a 14 éves M.Z.-t, azonban ott már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A Szerbiai RTV értesülései szerint a hetedik osztályos a gyerek éppen röplabda edzésre ment, amikor még ismeretlen okok miatt rosszul lett az utcán. Az eddigi információk szerint a rendőrség nem talált bűncselekményre utaló nyomokat. Az illetékes ügyész boncolás rendelt el.

Aleksandrovac

Most

08:27

WHO: Dél-Amerika az új gócpont

Meghaladta a 6 millió 267 ezret a koronavírussal fertőzöttek száma a világban. A halálos áldozatok száma több mint 373 ezer, 2,8 millióan pedig már legyőzték a kórt.
07:52, Frissítve: 08:02

Ma van pünkösdhétfő

Pünkösdhétfő a pünkösdvasárnap fő ünnepet követő nap. Pünkösdkor ünnepli a kereszténység a Szentlélek eljövetelét, az egyház születésnapját.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.