Ugrás a tartalomra
Mentőautó
Pannon RTV

Összeesett az utcán, majd meghalt egy 14 éves kislány

2019-06-11
06:18
2019-06-11
07:46
Forrás
Szerbiai RTV
Aleksandrovacban a járókelők hétfőn 16 óra körül találtak rá a járdán eszméletlenül fekvő kislányra, akihez azonnal mentőt hívtak.

A mentősök a kruševaci kórházba szállították a 14 éves M.Z.-t, azonban ott már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A Szerbiai RTV értesülései szerint a hetedik osztályos a gyerek éppen röplabda edzésre ment, amikor még ismeretlen okok miatt rosszul lett az utcán. Az eddigi információk szerint a rendőrség nem talált bűncselekményre utaló nyomokat. Az illetékes ügyész boncolás rendelt el.

Aleksandrovac

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:26, Frissítve: 18:45

Szamárverseny 37-ik alkalommal Királyhalmon

Idén 37. alkalommal tartják meg a Szamárversenyt Királyhalmon. A szamaragolás és a fogathajtás mellett kerékpárverseny, szamárkvíz, tombola, este pedig koncertek várják az érdeklődőket.
17:47, Frissítve: 17:56

A szerbiai részeg sofőrök toplistája

Megjelentette a hullarészegen vezetők toplistáját a szerbiai Belügyminisztérium. Hihetetlennek tűnik, pedig igaz: az idei rekordernek 4,23 ezrelék alkoholt találtak a szervezetében.
16:13

Az Etnopolisban pezseg az élet

Az Interetno Fesztivál szervezői idén gazdag programmal kedveskednek a közönségnek. A kirakodóvásár is éppolyan népszerű, mint a gasztrotér és a bortér.
15:18, Frissítve: 15:40

Családi nap a Makkhetesen

Főzőverseny, kirakodóvásár, élőzene és gazdag művelődési műsor fogadta azokat, akik ma ellátogattak Szabadka makkhetesi helyi közösségébe.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Tűz Szabadkán

Több autó is kiégett tegnap Szabadkán, a sugárút közelében, amikor kigyulladt a központi garázs a Šumska utcában.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.