Ugrás a tartalomra
Mentőautó
Pannon RTV

Összeesett az utcán, majd meghalt egy 14 éves kislány

2019-06-11
06:18
2019-06-11
07:46
Forrás
Szerbiai RTV
Aleksandrovacban a járókelők hétfőn 16 óra körül találtak rá a járdán eszméletlenül fekvő kislányra, akihez azonnal mentőt hívtak.

A mentősök a kruševaci kórházba szállították a 14 éves M.Z.-t, azonban ott már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A Szerbiai RTV értesülései szerint a hetedik osztályos a gyerek éppen röplabda edzésre ment, amikor még ismeretlen okok miatt rosszul lett az utcán. Az eddigi információk szerint a rendőrség nem talált bűncselekményre utaló nyomokat. Az illetékes ügyész boncolás rendelt el.

Aleksandrovac

Most

21:05

Civil Akadémia először a határon túl

Első alkalommal rendeztek meg határon túli városban Civil Akadémiát. A Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány szabadkai előadására a belépés ingyenes volt.
15:28, Frissítve: 20:02

Hadivásár Belgrádban

Megkezdődött a Partner 2019. elnevezésű, fegyvereket és katonai felszereléseket felvonultató nemzetközi vásár Belgrádban.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.