Ugrás a tartalomra
Pixabay/PublicDomainPictures

Összevesztek a parkolóhelyen, nyakon szúrta

2021-02-23
19:42
Forrás
Szerbiai RTV
Az eset ma valamivel 16 óra előtt történt Kruševácon. A 42 éves támadó és 55 éves áldozata egy lakótömb előtt szólalkoztak össze, mert az áldozat autójával megállt az épület bejárata előtt.

Ezt követően a támadó kést rántott és nyakon szúrta áldozatát, átvágva a nyaki artériáját. A sérültnek az épület lakói nyújtottak elsősegélyt és kórházba szállították. Az orvosok jelenleg is az életéért küzdenek. Az elkövetőt minősített gyilkossági kísérlet gyanújával azonnal őrizetbe vette a rendőrség.

késelés
Kruševac

Most

20:32, Frissítve: 20:42

Lassú az oltási folyamat az EU-ban

Az Európai Unióban eddig három oltóanyag kapott hivatalos engedélyt: december 21-én az amerikai-német Pfizer-BioNTech, január 6-án az amerikai Moderna, majd január 29-én a brit-svéd AstraZeneca.
16:39, Frissítve: 16:45

Brnabić Lajčakkal egyeztetett

Miroslav Lajčakkal, a Belgrád és Pristina közötti párbeszédért felelős uniós különmegbízottal találkozott ma Ana Brnabić szerb kormányfő.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.