Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Oszladozó holttestre bukkantak Magyarkanizsán

2019-02-11
11:40
2019-02-11
18:04
Forrás
Pannon RTV
Az úgynevezett Firenze lakótömbtől körülbelül 150 méterre, a bozótosban találták meg a holttestet még szombaton.

Mintegy 100 méterre a műfüves focipálya mögött találták meg a holttestet a helyiek. A rendőrség már aznap elvégezte a helyszínelést, amelynek hétőn már csak a nyomait találta meg stábunk. A közeli lakótömbben élők közül sokan nem is hallottak az esetről, viszont elszörnyedtek a hír hallatán.

Tóth Vásári Terzin Irén, Magyarkanizsa: „Katasztrófa. Itt alattunk van, ez egy 100 méterre tőlünk, és akkor lehet, hogy idevonszolták vagy valami, de lehet, hogy éppen itt történt a helyszínen ahol találták. Nem mindegy, tehát az se mindegy, amikor máshol hallunk ilyen dolgokat, ahol történik ilyen cselekmény, de, hogy itt a legközelebbi száz méterre hozzánk ez kicsit ijesztő.”

A lakótömb másik épületében élő Ilonkáék sem gondolták volna, hogy ilyen eset történik a közvetlen közelükben.

Fodor Ilonka, Magyarkanizsa: „Nagyon meglepődtem, amikor tulajdonképpen az interneten tudtam meg, hogy holttestet találtak. Én nagyon sokat járok éppen arra, azon a részen, a kis úton le a boltba, mert az van hozzánk legközelebb.”

Egy kis erdős, bozótos részben találták meg szombaton azt a holttestet, amelyet a tudomásunk szerint még a mai napig sem sikerült azonosítani.

A szerb sajtó értesülései szerint a tetem már a bomlás előrehaladott állapotában volt, és a törvényszéki boncolás céljából Újvidékre szállították még aznap.

holttest
Magyarkaniza

Most

15:19, Frissítve: 16:27

Kínába utazott a szerb államfő

Kínába utazott Aleksandar Vučić, ahol az Egy övezet, egy út nemzetközi fórumon vesz részt. A találkozó első napján több együttműködési megállapodást is aláírtak a felek.

Népszerű

Megölték Slaviša Krunićot

Meggyilkolták Slaviša Krunićot, az egyik legismertebb boszniai szerb üzletembert - közölte ma a Nezavisne Novine című boszniai napilap az internetes oldalán.

Miért hagyják el az emberek Szerbiát?

A szerbiai polgároknak több mint egyötöde gondolt már arra, hogy elhagyja Szerbiát, a már külföldön élőknek pedig több mint 90 százaléka ott látja gyermekei jövőjét is.