Ugrás a tartalomra
Aranđelovac
Szerbiai RTV

Osztálytársukat verték, felkerült a Facebookra

2017-11-08
16:46
2017-11-08
17:03
Forrás
Szerbiai RTV
Osztálytársukat ütlegelő aranđelovaci iskolásokat mutató videofelvétel került fel a Facebook közösségi oldalra.

A mobiltelefonnal készített felvételen az látszik, amint egy lányt osztálytársai fizikailag bántalmaznak. Megengedhetetlen az erőszak minden fajtája, különösen az iskolán belüli erőszak - kommentálta a Mileta Nikolić Technikai Középiskolában történteket Nebojša Stefanović. A szerb belügyminiszter hozzátette, a rendőrség és a szociális központ részletesen kivizsgálja az esetet és megteszi a szükséges lépéseket. Az iskola által kiadott információk szerint azonnal kapcsolatba léptek az érintett diákok szüleivel, osztályfőnökükkel, az igazgatóval, valamint a tanulók védelmére alakult szakcsoporttal. Az elkövetők ellen már megindult a fegyelmi eljárás - amelyet a helyi rendőrség és a szociális munkaközpont hajt végre.

Arandelovac
iskolán belüli erőszak

Most

22:31

Lövöldözés volt egy texasi iskolában

A lövöldözés helyi idő szerint nyolc óra előtt tört ki a Dallastól valamivel délebbre fekvő Italy település középiskolájában. A diákokat nem sokkal később evakuálták az épületből.

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.

Fegyveres rablás történt kedd este Szabadkán

Az arcát eltakaró elkövető este fél 8 körül pisztollyal felfegyverkezve lépett be egy ismert áruházlánc Bajai úti boltjába. A Pannon RTV értesülései szerint 72 ezer dinárt zsákmányolt az elkövető.