Ugrás a tartalomra
Pixabay/Mikes-Photography

Padlógázzal

2023.01.29
11:45
2023.01.31
07:17
Forrás
Szerbiai RTV
Száguldozott, és még ivott is!

Száguldott egy audis a szerb autópályán, több mint 250 kilométer/órás sebességgel kapcsolták le a rendőrök. Az eset Surčinnál történt, ahol a megengedett sebesség 130. Az A6-os sofőrje, egy 36 éves férfi 252,8-ig nyomta a pedált, így jelentősen túllépte a korlátozást. A rendőrök szondát is fújattak vele, vérének alkoholszintje 0,51 ezrelék volt. A rendőrség szabálysértési eljárást indítottak a férfi ellen.

gyorshajtás
rendőrség
közlekedés

Most

16:27, Frissítve: 16:57

Új kutat fúrnak Csantavéren

A régiek már elavultak, ezért december óta egy újat fúrnak, amely beüzemeltetése a nyár végén esedékes. A helyieknek egyébként szerencséjük van, mert a település talajában jó minőségű vízre lehet bukkanni, amely nem tartalmaz arzént.
15:02, Frissítve: 16:24

Emberek a kulisszák mögött

Renata Rudićtyal, a szabadkai Szabadegyetem oktatási programszervezőjével beszélgetett a Kortárs Galéria munkatársa, az emberek a kulisszák mögött című beszélgetős esten.
14:52, Frissítve: 16:25

Orvoshiánnyal küzd Magyarkanizsa község

Egyebek mellett erről is szó esett a Községi Képviselő-testület mai ülésén. Elfogadtak továbbá egy rendeletjavaslatot, amely az Európai Charta esélyegyenlőségi akciótervének helyi szintű megvalósítását irányozza elő.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.