Ugrás a tartalomra
Magyar Rendőrség címke

Parfümöket foglaltak le a kelebiai határnál

2018-11-08
19:52
2018-11-08
20:00
Forrás
021.rs
Parfümöket foglaltak le a rendőrök tegnap a kelebiai határ közelében. Egy szabadkai rendszámú autó ellenőrzése során több mint 80 márkás parfümre bukkantak, ezek összértéke a kétezer eurót is eléri.

A sofőrnél nem volt semmilyen dokumentum, amivel igazolni tudta volna a drága holmi eredetét, ezért az árut lefoglalták a rendőrök. A férfi ellen eljárást indítanak.

Kelebia
határ
parfüm

Most

07:44

Ma van a magyar kultúra napja

Több vajdasági településen is megünneplik a mai napot. Szabadkán a Népkör Magyar Művelődési Központ ez alkalomból fotókiállítással és középiskolások előadásával várja az érdeklődőket 19 órától.
20:29

Közeleg a holdújév

A világ népességének negyede számára ez az év legnagyobb ünnepe. Idén a holdújév vagy ahogy Ázsiában nevezik a tavaszköszöntő február 5-én kezdődik.
20:19

Több ENSZ-békefenntartót öltek meg Maliban

Meggyilkolták az ENSZ-békefenntartó missziójának 10 tagját, 25-öt pedig megsebesítettek az Al-Kaidával kapcsolatban álló dzsihádisták - jelentették az Egyesült Nemzetek Szervezetének illetékesei.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.