Ugrás a tartalomra
Pixabay/Illusztráció

PCR-teszteket hamisító személyt fogtak el Belgrádban

2021.05.30
19:24
Forrás
Tanjug
A 34 éves férfit azzal vádolják, hogy 2021 februárjában hamis adatok felhasználásával negatív teszteket hamisított.

A belügyminisztérium kiberbűnözéssel foglalkozó osztálya, a Belgrádi Felsőbb Ügyészség illetékes osztályával együttműködve hivatalos dokumentumok hamisításának gyanúja miatt fogta el N.M.-et. A negatív tesztekért minden megrendelő 4000 dinárt utalt a gyanúsított bankszámlájára. A férfit 48 órás őrizetbe vették, bűnvádi feljelentést tesznek ellene. 

PCR-teszt
hamisítás

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:06

Elfogadták a képviselők a jelentést

A köztársasági parlament képviselői közül 154-en szavaztak igennel, 23-an nemmel a Pristinával folytatott párbeszédről szóló jelentésre, amely a tavaly szeptembertől idén január közepéig terjedő időszakra vonatkozik.
21:17

Dr. Pásztor Bálint a koszovói jelentésről

A vajdasági magyarság érdeke is az, hogy béke és stabilitás legyen az országban, és ameddig Koszovó kérdése nem oldódik meg, addig Szerbia nem tud előre jutni sem az integráció, sem a gazdasági fejlődés útján.
21:11

Áthelyezik a belgrádi állatkertet

Majdnem kilencven évvel megalapítása után Belgrád közvetlen központjából egy szigetre helyezik át a belgrádi állatkertet annak érdekében, hogy a nándorfehérvári várnak is helyet adó Kalemegdan felkerülhessen az UNESCO világörökségi listájára.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Szabadka legendás diszkói

Largo, Aquarius, Lezonit, Amfora, Mladost, Hacienda… Legendás hírű szabadkai szórakozóhelyek a 1970-es és 80-as évekből, amikor még mindenki táncolt.