Ugrás a tartalomra
Pixabay/diegoparra

Rablással és nemi erőszakkal vádolják a 14 éves fiút

2021-01-25
07:22
2021-01-25
07:50
Forrás
Szerbiai RTV
Belgrádban fiatalkorúakra támadt.

Egy 14 éves fiú ellen tettek bűnvádi feljelentést, akit rablással és nemi erőszakkal vádolnak - írja a Szerbiai RTV. A kiskorú fiú tegnap 18 óra körül támadt meg két másik fiatalkorú személyt Belgrádban. A gyanúsított vélhetően ellopta a másik két fiatal mobiltelefonját és bluetooth hangszóróját. Ezt követően szexuálisan is bántalmazta egyiküket. A 14 éves gyanúsítottat az illetékes bíróság elé állítják - tájékoztat a szerb belügyminisztérium.

rablás
erőszak
Belgrád

Most

17:10, Frissítve: 17:23

Megkapta az oltást Áder János

A magyar köztársasági elnök néhány nappal ezelőtt kapta meg az értesítést háziorvosától, hogy sorra kerül és kínai vakcinát ajánlott fel neki.
16:00, Frissítve: 16:10

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.
14:13, Frissítve: 16:54

Mi a teendő, ha valakit kutyatámadás ér?

Nemrég súlyos kutyatámadás ért egy szabadkai nőt. Az eset igencsak felborzolta a kedélyeket a városban, hiszen gyakran látni kóbor kutyákat az utcákon, a parkokban, a tereken magányosan vagy kisebb-nagyobb csoportokba verődve.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.