Ugrás a tartalomra

Rajtaütöttek a drogkereskedőkön

2018-10-18
14:02
Forrás
Tanjug
Három embert tartóztattak le kábítószer illegális forgalmazásáért és fegyverek birtoklásáért Belgrádban és Kragujevácon.

A belgrádi és kragujeváci rendőrség együttműködésével történt a rajtaütés. Az akcióban 15 kilogramm marihuánát, 400 gramm kokaint, 60 gramm heroint, 700 gramm amfetamint, hasist, valamint koffein és paracetamol keverékét foglalták le. Az illegális szerek mellett két pisztolyt és több lőszert is találtak.

drog

Most

20:29

Közeleg a holdújév

A világ népességének negyede számára ez az év legnagyobb ünnepe. Idén a holdújév vagy ahogy Ázsiában nevezik a tavaszköszöntő február 5-én kezdődik.
20:19

Több ENSZ-békefenntartót öltek meg Maliban

Meggyilkolták az ENSZ-békefenntartó missziójának 10 tagját, 25-öt pedig megsebesítettek az Al-Kaidával kapcsolatban álló dzsihádisták - jelentették az Egyesült Nemzetek Szervezetének illetékesei.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.