Ugrás a tartalomra
illusztráció

A rendkívüli hóhelyzet már több halálos áldozatot is követelt a szerbiai közutakon

2019-01-11
15:14
Forrás
Pannon RTV
A csúszós utak és a rossz látási viszonyok miatt az elmúlt napokban több baleset történt Szerbia útjain.

Ma délelőtt egy férfi vesztette életét az Újvidék és Szabadka közötti autópályán, amikor lerepült az útról a kamion, amelyben utazott. A mentőszolgálat munkatársai kiérkezésükkor már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A kamion 33 éves sofőrjét váll- és fejsérülésekkel szállították az újvidéki Sürgősségi Központba.

A Kruševac-Kopaonik autóúton történt tegnapi közlekedési szerencsétlenség halálos áldozatainak száma pedig kettőre növekedett, miután a kocsit vezető férj után ma felesége is életét vesztette a kórházban. A nő terhes volt, a csecsemőt császármetszéssel hozták világra az orvosok, a kisbaba állapotát folyamatosan figyelik.

közúti baleset

Most

17:24, Frissítve: 17:34

Jó termést remélnek a szőlészek

A legtöbb észak-bácskai szőlősben alszanak még a tőkék. Ez a csapadékmenetes, a szőlőtőkékre még hűvös idő a legjobb metszésre. Eddig a legtöbb helyen a betakart tőkék bontása történt meg.
16:54, Frissítve: 18:16

Meghalt Baló György

A magyarországi televíziós szerkesztő, műsorvezető, a Magyar Televízió volt kulturális igazgatója, Pulitzer- és Prima Primissima-díjas újságíró 71 éves volt.

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.
Mentőautó

Holtan találtak egy 15 éves fiút Topolyán

A topolyai Bartók Béla utca egyik házában ma a reggel holtan találták a 15 éves O. A. -t. A kiskorú holttestét állítólag barátjának a dédanyja találta meg az ágyban.