Ugrás a tartalomra
illusztráció

A rendkívüli hóhelyzet már több halálos áldozatot is követelt a szerbiai közutakon

2019-01-11
15:14
Forrás
Pannon RTV
A csúszós utak és a rossz látási viszonyok miatt az elmúlt napokban több baleset történt Szerbia útjain.

Ma délelőtt egy férfi vesztette életét az Újvidék és Szabadka közötti autópályán, amikor lerepült az útról a kamion, amelyben utazott. A mentőszolgálat munkatársai kiérkezésükkor már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A kamion 33 éves sofőrjét váll- és fejsérülésekkel szállították az újvidéki Sürgősségi Központba.

A Kruševac-Kopaonik autóúton történt tegnapi közlekedési szerencsétlenség halálos áldozatainak száma pedig kettőre növekedett, miután a kocsit vezető férj után ma felesége is életét vesztette a kórházban. A nő terhes volt, a csecsemőt császármetszéssel hozták világra az orvosok, a kisbaba állapotát folyamatosan figyelik.

közúti baleset

Most

21:05

Civil Akadémia először a határon túl

Első alkalommal rendeztek meg határon túli városban Civil Akadémiát. A Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány szabadkai előadására a belépés ingyenes volt.
15:28, Frissítve: 20:02

Hadivásár Belgrádban

Megkezdődött a Partner 2019. elnevezésű, fegyvereket és katonai felszereléseket felvonultató nemzetközi vásár Belgrádban.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.