Ugrás a tartalomra
illusztráció

A rendkívüli hóhelyzet már több halálos áldozatot is követelt a szerbiai közutakon

2019-01-11
15:14
Forrás
Pannon RTV
A csúszós utak és a rossz látási viszonyok miatt az elmúlt napokban több baleset történt Szerbia útjain.

Ma délelőtt egy férfi vesztette életét az Újvidék és Szabadka közötti autópályán, amikor lerepült az útról a kamion, amelyben utazott. A mentőszolgálat munkatársai kiérkezésükkor már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A kamion 33 éves sofőrjét váll- és fejsérülésekkel szállították az újvidéki Sürgősségi Központba.

A Kruševac-Kopaonik autóúton történt tegnapi közlekedési szerencsétlenség halálos áldozatainak száma pedig kettőre növekedett, miután a kocsit vezető férj után ma felesége is életét vesztette a kórházban. A nő terhes volt, a csecsemőt császármetszéssel hozták világra az orvosok, a kisbaba állapotát folyamatosan figyelik.

közúti baleset

Most

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.