Ugrás a tartalomra
Illusztráció (Pixabay/tonic-pics)

Rendőrök verték össze az Interpol osztályának vezetőjét

2022.02.22
18:02
Forrás
021.rs
A belgrádi rendőrség vizsgálati fogságba helyezett két rendőrt erőszakos viselkedés és súlyos testi sértés vádja miatt.

A két gyanúsított hétfőn este egy kávézóban szóváltásba keveredett a Belügyminisztérium egyik alkalmazottjával, majd a verekedésben eltörték az állát, a kezét, valamint megrepedt a koponyája. A belgrádi sajtó információi szerint a sértett az Interpol osztályának vezetője.

rendőr
verekedés

Most

21:21

Vučić: Több az újszülött, mint tavaly

521-gyel több gyermek született idén, az év első 6 hónapjában Szerbiában, mint tavaly ugyanebben az időszakban - jelentette ki Aleksandar Vučić az Instagram-profilján feltöltött videóban brüsszeli hivatalos látogatása előtt.
18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.