Ugrás a tartalomra

A rendőrség belgrádi és újvidéki drogdílereket tartóztatott le

2014-01-20
23:03
A B92 értesülései szerint a rendőrség szervezett akciója keretében ma 16 belgrádi és újvidéki, kábítószer-kereskedelemmel kapcsolatba hozható személyt állítottak elő
A B92 értesülései szerint a rendőrség szervezett akciója keretében ma 16 belgrádi és újvidéki, kábítószer-kereskedelemmel kapcsolatba hozható személyt állítottak elő. A házkutatások során marihuánát, heroint, valamint kábítószer mérésére használt mérleget is találtak. A rendőrség hamarosan közleményt ad ki. A B92 nem hivatalos értesülései szerint Belgrádban nyolc személyt állítottak elő. Újvidéken 17 helyszínt kutattak át, és szintén nyolc személyt állítottak elő. A belgrádi rendőrségen a Blicnek elmondták, „többségüket kihallgatják, majd azután döntik el, előzetes letartóztatásba helyezik-e őket”. Decemberben a rendőrség két nagyszabású akciót hajtott végre Villám és Villám1 fedőnév alatt, amelynek köszönhetően nagyszámú drogterjesztőt állítottak elő. (B92, Tanjug, Vajdaság MA)  

Most

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.