Ugrás a tartalomra

A rendőrség belgrádi és újvidéki drogdílereket tartóztatott le

2014-01-20
23:03
A B92 értesülései szerint a rendőrség szervezett akciója keretében ma 16 belgrádi és újvidéki, kábítószer-kereskedelemmel kapcsolatba hozható személyt állítottak elő
A B92 értesülései szerint a rendőrség szervezett akciója keretében ma 16 belgrádi és újvidéki, kábítószer-kereskedelemmel kapcsolatba hozható személyt állítottak elő. A házkutatások során marihuánát, heroint, valamint kábítószer mérésére használt mérleget is találtak. A rendőrség hamarosan közleményt ad ki. A B92 nem hivatalos értesülései szerint Belgrádban nyolc személyt állítottak elő. Újvidéken 17 helyszínt kutattak át, és szintén nyolc személyt állítottak elő. A belgrádi rendőrségen a Blicnek elmondták, „többségüket kihallgatják, majd azután döntik el, előzetes letartóztatásba helyezik-e őket”. Decemberben a rendőrség két nagyszabású akciót hajtott végre Villám és Villám1 fedőnév alatt, amelynek köszönhetően nagyszámú drogterjesztőt állítottak elő. (B92, Tanjug, Vajdaság MA)  

Most

10:07

Sokan elhalasztják az esküvőjüket

Törökbecsén a koronavírus-járvány megjelenése óta kilenc esküvőt mondtak le. A fiatalok többsége a nagy napot őszre tervezi, azonban vannak, akik a lakodalmi mulatságot jövő évre halasztották.

Népszerű