Ugrás a tartalomra

A rendőrség belgrádi és újvidéki drogdílereket tartóztatott le

2014-01-20
23:03
A B92 értesülései szerint a rendőrség szervezett akciója keretében ma 16 belgrádi és újvidéki, kábítószer-kereskedelemmel kapcsolatba hozható személyt állítottak elő
A B92 értesülései szerint a rendőrség szervezett akciója keretében ma 16 belgrádi és újvidéki, kábítószer-kereskedelemmel kapcsolatba hozható személyt állítottak elő. A házkutatások során marihuánát, heroint, valamint kábítószer mérésére használt mérleget is találtak. A rendőrség hamarosan közleményt ad ki. A B92 nem hivatalos értesülései szerint Belgrádban nyolc személyt állítottak elő. Újvidéken 17 helyszínt kutattak át, és szintén nyolc személyt állítottak elő. A belgrádi rendőrségen a Blicnek elmondták, „többségüket kihallgatják, majd azután döntik el, előzetes letartóztatásba helyezik-e őket”. Decemberben a rendőrség két nagyszabású akciót hajtott végre Villám és Villám1 fedőnév alatt, amelynek köszönhetően nagyszámú drogterjesztőt állítottak elő. (B92, Tanjug, Vajdaság MA)  

Most

Népszerű

Ismét cápát láttak az Adriai-tengerben

A tudósítások szerint a ragadozó most a horvátországi Korčula szigeténél bukkant fel. A szakértők állítják, ugyanarról a cápáról van szó, amelyik néhány nappal korábban jelent meg Makarskánál.