Ugrás a tartalomra

A rendőrség belgrádi és újvidéki drogdílereket tartóztatott le

2014-01-20
23:03
A B92 értesülései szerint a rendőrség szervezett akciója keretében ma 16 belgrádi és újvidéki, kábítószer-kereskedelemmel kapcsolatba hozható személyt állítottak elő
A B92 értesülései szerint a rendőrség szervezett akciója keretében ma 16 belgrádi és újvidéki, kábítószer-kereskedelemmel kapcsolatba hozható személyt állítottak elő. A házkutatások során marihuánát, heroint, valamint kábítószer mérésére használt mérleget is találtak. A rendőrség hamarosan közleményt ad ki. A B92 nem hivatalos értesülései szerint Belgrádban nyolc személyt állítottak elő. Újvidéken 17 helyszínt kutattak át, és szintén nyolc személyt állítottak elő. A belgrádi rendőrségen a Blicnek elmondták, „többségüket kihallgatják, majd azután döntik el, előzetes letartóztatásba helyezik-e őket”. Decemberben a rendőrség két nagyszabású akciót hajtott végre Villám és Villám1 fedőnév alatt, amelynek köszönhetően nagyszámú drogterjesztőt állítottak elő. (B92, Tanjug, Vajdaság MA)  

Most

00:02, Frissítve: 00:10

Federer jutott az elődöntőbe

Roger Federer két szettben 6:4, 6:3-ra verte Novak Đokovićot a Londonban zajló tenisz világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, így ő lesz ott Dominic Thiem mellett a négy között.
23:02, Frissítve: 23:14

Nem drágul a földgáz

Szerbia polgárainak egy része megnyugodhatott, mivel az illetékesek bejelentették, hogy ebben a fűtési idényben nem drágul a földgáz. Stábunk annak járt utána, hogy hogyan látják ezt a szabadkaiak.
20:33, Frissítve: 20:39

Gyásznapot rendelt el Szlovákia

A szerdán Nyitragerencsér közelében történt buszbalesetben 12 személy vesztette életét. A szlovák kormány a csütörtökön megtartott rendkívüli ülésén péntekre rendelte el a gyásznapot.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.