Ugrás a tartalomra
Fotó: TANJUG/ ZORAN ZESTIC

Repülőszerencsétlenség Zimony közelében

2018-05-17
07:09
2018-05-17
07:26
Forrás
Szerbiai RTV
A szerencsétlenségnek két halálos áldozata van.

Lezuhant egy sportrepülőgép tegnap este Zimony közelében - írja a Szerbiai RTV. A szerencsétlenségben ketten életüket vesztették. A mentőket tegnap este 19 óra magasságában értesítették, akik a helyszínre érkezve már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A balesetben egy férfi és egy nő hunyt el. Szemtanúk szerint a repülő mintegy 50 méterre a kifutópályától oldalára dőlt és kigyulladt. A szerencsétlenség okát még vizsgálják.

repülő
lezuhant
baleset
áldozat
Halál

Most

23:28

A Szabadkai Zeneiskola Újévi hangversenye

Újévi hangversenyt adott a Szabadkai Zeneiskola a Városháza dísztermében. Az intézmény idén ünnepli fennállásának 150. évfordulóját, ezért nagyszabású újévi hangversennyel készültek a közönségnek.
21:46

Énekelj a boldogságért

Ezzel a címmel tartottak gyerekkoncertet szerda este a szabadkai Ivan Sarić Műszaki Iskola tornatermében, ahol Bagdi Bella és zenekara a Jobb Veled a Világ Alapítvány tagjai léptek fel.
19:07

Ma este eldől Theresa May sorsa

Bizalmi szavazást kezdeményezett Theresa May miniszterelnök ellen a kormányzó brit Konzervatív Párt alsóházi frakciója. A titkos szavazás ma este lesz.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.