Ugrás a tartalomra
Fotó: TANJUG/ ZORAN ZESTIC

Repülőszerencsétlenség Zimony közelében

2018-05-17
07:09
2018-05-17
07:26
Forrás
Szerbiai RTV
A szerencsétlenségnek két halálos áldozata van.

Lezuhant egy sportrepülőgép tegnap este Zimony közelében - írja a Szerbiai RTV. A szerencsétlenségben ketten életüket vesztették. A mentőket tegnap este 19 óra magasságában értesítették, akik a helyszínre érkezve már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A balesetben egy férfi és egy nő hunyt el. Szemtanúk szerint a repülő mintegy 50 méterre a kifutópályától oldalára dőlt és kigyulladt. A szerencsétlenség okát még vizsgálják.

repülő
lezuhant
baleset
áldozat
Halál

Most

17:55, Frissítve: 18:10

Tökfesztivált tartottak Temerinben

A rendezvény az évek alatt nemzetközivé nőtte ki magát, így idén is itt hirdették ki legszebb konyhakertek magyarországi program vajdasági díjazottjait.
16:18

3 millió euró gyógykezelésre

Több mint hárommillió eurót különített el költségvetéséből Szerbia az idei év első félévében gyerekek és felnőttek gyógykezelésére - közölte a szerb kormány.

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.
a kirabolt ékszerbolt

Fegyveres rablás történt Horgoson

Fegyveres rablás történt reggel Horgoson a Kanizsai úton lévő ékszerüzletben. még körözik a gyanúsítottakat, folyik a nyomozás. Nem hivatalosan úgy tudjuk, hogy a hatóság egy fehér Peugeot keres.