Ugrás a tartalomra
Pixabay/TrinidadPhotoshopMan

Részeg ámokfutót fogtak el Újvidéken

2022.12.04
13:48
Forrás
021.rs
Az ittas sofőr megpróbált elszökni a rendőrök elől, több piroson is átment.

Több utcán keresztül üldözték, miután meg tudták állítani a rendőrök azt a sofőrt, aki az elmúlt éjszaka Újvidéken ittasan száguldozott. Az 52 éves R. B. nem állt meg a közlekedési rendőrség jelzésére, hanem megpróbált elszökni. Szökés közben nyolc alkalommal hajtott át a piroson. Az őt üldöző rendőrautót is megütötte, és kisebb sérüléseket okozott két rendőrnek. Ezzel még nem volt vége az ámokfutásnak, Audi típusú autójával még két rendőrt el akart ütni, ők is könnyebb sérüléseket szenvedtek. Végül egy forgalmas kereszteződésben állták útját. A szondáztatás kimutatta, hogy 1,2 ezrelék volt a véralkoholszintje.

Három bűncselekmény miatt gyanúsítják: közlekedés veszélyeztetése, hatósági személy megtámadása és segítségnyújtás elmulasztása közlekedési baleset esetében.

részeg
Újvidék
közlekedési rendőrség
szondáztatás

Kapcsolódó tartalmak

Most

09:54, Frissítve: 10:29

Busóbemutató a VM4K-ban

A busómaszkfaragás fortélyaival és a busójárás történetével ismerkedhettek meg csütörtök este mindazok, akik ellátogattak a szabadkai VM4K Klubhelyiségébe.
07:22, Frissítve: 08:00

Lehűlést hoz a borulás

Ma túlnyomóan felhős idő várható. Először Szerbia északi részén, tehát Vajdaságban lesz egyre borultabb az ég, a felhősödés azután az ország többi részére is kiterjed.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.