Ugrás a tartalomra
Pixabay/stevepb

Részegen ült volánhoz, lefülelték, megbüntették

2020.09.18
17:27
Forrás
Szerbiai RTV
4,48 ezrelékes alkoholszintet mutattak ki egy sofőr vérében. Börtön, pénzbírság és kilenc hónapnyi jogosítványmegvonás vár rá.

Jelentős mennyiségű alkohol elfogyasztása után ült volánhoz egy Kragujevac közelében élő férfi. A város közlekedési rendőrsége állította meg ellenőrzési akciója során az 56 éves Lapovo településen élő sofőrt. 4,48 ezrelék véralkoholszintet mértek nála.

Tizenkét órára elzárták kijózanítás céljából, majd ügye a szabálysértési bíróság elé került, amely 30 nap börtönbüntetést, 140 ezer dináros bírságot, 15 büntetőpontot szabott ki rá, továbbá 9 hónapra elvették az engedélyét.

részeg
részeg sofőr
rendőrség
véralkoholszint
börtönbüntetés
bírság
Kragujevac

Most

21:52, Frissítve: 07:06

Érdemes hajnalban felkelni!

A tokiói olimpia 5. napján Szerbia 5 sportágban versenyez: úszás, evezés, cselgáncs, 3x3-as kosárlabda és tenisz. Pályára lép a világ legjobbja, Novak Đoković, 7 óra körül. A magyar versenyzők közül Hosszú, Kenderesi, Milák aranyért úszik szerdán.
21:02, Frissítve: 21:28

Kettős győzelemmel jutott tovább a Ferencváros

Kettős győzelemmel jutott tovább az FTC a BL selejtezőjének második fordulójából, miután az egy héttel ezelőtti, hazai első mérkőzésen elért 2-0-s sikert követően a párharc keddi, idegenbeli visszavágóján 3-1-re nyert a litván Zalgiris Vilnius ellen.

Népszerű