Ugrás a tartalomra
Pixabay/stevepb

Részegen ültek volán mögé

2021.05.03
10:15
2021.05.03
11:53
Forrás
Szerbiai RTV
Csaknem ezer sofőrt füleltek le ittas állapotban való vezetésért a hétvégén Szerbiában.

Több mint 9000 közlekedési szabálysértést követtek el az ünnepi hétvégén Szerbiában. Boban Milinković, a szerb közlekedési rendőrség vezetője elmondta, az elmúlt három napon majdnem 1000 sofőr vezetett ittas állapotban, közülük 220-an kerültek józanítóba, 26 sofőr pedig kábítószer befolyása alatt ült volán mögé.

A legrészegebb sofőrt az autópályán állították meg, vele utazott 10 éves fia is. Az apuka 175 km/órával vezetett, a teszteléskor pedig 1,35 ezrelék volt a véralkoholszintje. A sofőr 100-120 ezer dináros büntetést is kaphat, 8 hónapig nem vezethet, és 14 pontot kapott szabálysértésért.

részeg
részeg sofőr
sofőr
ünnep
hétvége
közlekedési rendőrség

Most

07:41

Jelentősen enyhültek a korlátozások Angliában

Jelentősen enyhültek a járványügyi korlátozások Angliában, bár a brit kormány továbbra is fokozott elővigyázatosságra intette a lakosságot, elsősorban a koronavírus indiai változatának egyes gócpontokban észlelt terjedése miatt.

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Zivatarokkal ér véget a májusi nyár

Záporok, zivatarok váltják a nyári meleget. A lehűlés már a hét közepén megérkezik térségünkbe, helyenként erős lesz a szél és viharok is kialakulhatnak.