Ugrás a tartalomra
Shkodra központja
Wikimedia Commons

Robbanás az albániai Shkodra településen

2018-01-13
17:32
2018-01-13
17:44
Forrás
Szerbiai RTV
Két személy súlyosan, négy pedig könnyebben megsérült. A sérültek között van a montenegrói közmédia egyik újságírója is.

Helyi rendőrségi információk szerint a támadás célpontja Ljuljzim Kula albán üzletember volt. A robbanás délelőtt fél 11-kor történt Shkodra központjában. Sajtóinformációk szerint a robbanószerkezet egy motorkerékpárra volt szerelve, amely egy olyan épület előtt állt, amelyben a szerb és a montenegrói nemzeti közösségek központjai is vannak.

robbanás
Albánia
Shkodra

Most

18:24, Frissítve: 18:31

Mindent a Batyuba!

Július utolsó hetében tartják Zentagunarason a legnagyobb délvidéki népművészeti tábort, a Batyu tábort. A programra idén is majd’ háromszáz fiatalt várnak.
15:22, Frissítve: 17:00

A Lány című film nyerte az Arany torony-díjat

Lukas Dhont belga rendező Lány című filmje érdemelte ki az Arany torony-díjat az Európai Filmek 25. Palicsi Fesztiválján. A filmkedvelők a tegnapi záróceremónia után még két alkotást nézhettek meg.
13:35, Frissítve: 15:32

Strandolás a Tisza-parton

A nyári melegben aligha találunk jobb kikapcsolódást, mint a strandolást. A magyarkanizsai Tisza-parton minden lehetőség adott, hogy kihasználjuk ezt.

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.
a kirabolt ékszerbolt

Fegyveres rablás történt Horgoson

Fegyveres rablás történt reggel Horgoson a Kanizsai úton lévő ékszerüzletben. még körözik a gyanúsítottakat, folyik a nyomozás. Nem hivatalosan úgy tudjuk, hogy a hatóság egy fehér Peugeot keres.