Ugrás a tartalomra
Shkodra központja
Wikimedia Commons

Robbanás az albániai Shkodra településen

2018-01-13
17:32
2018-01-13
17:44
Forrás
Szerbiai RTV
Két személy súlyosan, négy pedig könnyebben megsérült. A sérültek között van a montenegrói közmédia egyik újságírója is.

Helyi rendőrségi információk szerint a támadás célpontja Ljuljzim Kula albán üzletember volt. A robbanás délelőtt fél 11-kor történt Shkodra központjában. Sajtóinformációk szerint a robbanószerkezet egy motorkerékpárra volt szerelve, amely egy olyan épület előtt állt, amelyben a szerb és a montenegrói nemzeti közösségek központjai is vannak.

robbanás
Albánia
Shkodra

Most

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.
Injekció

Cianiddal gyilkolta meg férjét egy horgosi nő

Gyilkosság alapos gyanújával vette őrizetbe a rendőrség a horgosi 56 éves S. Irént, aki a Szabadkai Közkórházban cianid tartalmú injekciót adott be férjének, aki ennek következtében elhunyt.
Bajmok, drogfogás

Nagyszabású drogfogás Bajmokon

Marihuána termesztésére alkalmas laboratóriumot számolt fel a szabadkai rendőrség kedd délután az észak-bácskai faluban.

Fegyveres rablás történt kedd este Szabadkán

Az arcát eltakaró elkövető este fél 8 körül pisztollyal felfegyverkezve lépett be egy ismert áruházlánc Bajai úti boltjába. A Pannon RTV értesülései szerint 72 ezer dinárt zsákmányolt az elkövető.