Ugrás a tartalomra
Shkodra központja
Wikimedia Commons

Robbanás az albániai Shkodra településen

2018-01-13
17:32
2018-01-13
17:44
Forrás
Szerbiai RTV
Két személy súlyosan, négy pedig könnyebben megsérült. A sérültek között van a montenegrói közmédia egyik újságírója is.

Helyi rendőrségi információk szerint a támadás célpontja Ljuljzim Kula albán üzletember volt. A robbanás délelőtt fél 11-kor történt Shkodra központjában. Sajtóinformációk szerint a robbanószerkezet egy motorkerékpárra volt szerelve, amely egy olyan épület előtt állt, amelyben a szerb és a montenegrói nemzeti közösségek központjai is vannak.

robbanás
Albánia
Shkodra

Most

07:57, Frissítve: 08:04

Hatalmas problémát okozott a Friederike

Sűrű havazással és helyenként óránként csaknem 120 kilométeres széllel érkezett a Friederike vihar Lengyelországba. Az utakon óriási fennakadásokat okozott. A tömegközlekedés sok helyen megbénult.
19:06, Frissítve: 19:17

Változékony marad az idő

Továbbra is változékony időjárásra számíthatunk térségünkben. Szombaton felszakadozik a felhőzet, vasárnap hóesés is lehet. A jövő hét elején borongós idő, majd időszakos napsütés is várható.

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.

Fegyveres rablás történt kedd este Szabadkán

Az arcát eltakaró elkövető este fél 8 körül pisztollyal felfegyverkezve lépett be egy ismert áruházlánc Bajai úti boltjába. A Pannon RTV értesülései szerint 72 ezer dinárt zsákmányolt az elkövető.