Ugrás a tartalomra
Tanjug/Zoran Zestic

Robbanás a Szerbiai RTV épületénél

2020-12-04
11:19
2020-12-04
19:00
Forrás
Szerbiai RTV
Robbanás történt ma délelőtt Belgrádban. A detonáció következtében egy személy életét vesztette, ketten pedig súlyosan megsérültek - jelenti a szerb közmédia.
Tanjug/Zoran Zestic

A robbanás az Aberdar utcában történt a Szerbiai RTV székházánál, ahol munkások dolgoztak egy építkezésen.

Tanjug/Zoran Zestic

Nem hivatalos információk szerint egy gázpalack robbanhatott fel, amelynek következtében a szerb közmédia több szolgáltai autója megrongálódott, az épületen pedig több ablaküveg betört. A helyszínre több mentőegység is kivonult.

robbanás
Szerbiai Rádió és Televízió
Belgrád

Most

15:34

Meghalt Larry King

Az amerikai televíziózás legendás alakja, a CNN korábbi műsorvezetője, tudósítója 87 éves korában egy Los Angeles-i kórházban hunyt el.
14:50, Frissítve: 17:26

Oltás az Újvidéki Vásár területén

Az Újvidéki Vásár egyes csarnokában szerda óta végzik a tömeges immunizációt. Első nap 1300-an, pénteken pedig már 2200-an vették fel a védőoltást. A kínai Sinopharm vakcinából kedden 5500 adag érkezett a városba, a napokban még ugyanennyi jött.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Csökkent a sertés felvásárlási ára

Decemberben több országból importáltak hízót, malacot Szerbiába, így a helyi termelő áron alul kénytelen eladni a jószágokat. A gabonaárak is emelkedtek, emiatt a takarmány áremelkedésével is számolni kell. Emellett késnek az állami támogatások is.