Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Robbanás történt Újvidéken – két busz kiégett

2019-07-28
08:40
Forrás
Tanjug, NS uživo
Az ok egyelőre ismeretlen. Senki sem sérült meg.

Robbanás történt Újvidéken, a városi közlekedési vállalat területén. A Futoki úti garázsban 22 óra körül kapott lángra két autóbusz, amely aztán teljesen kiégett - írja a Tanjug. A tűzoltók gyorsan a helyszínre érkeztek és megakadályozták, hogy a tűz továbbterjedjen. Még nem tudják, hogy mi okozta a robbanást, csak annyit, hogy jelentős az anyagi kár, de a tűzben senki sem sérült meg.

robbanás
lángok
Újvidék
kiégés
autóbusz
busz
közlekedési vállalat
garázs
tűzoltók
sérült
anyagi kár
kár

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.