Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Robbanás Újvidéken

2020-02-12
20:55
2020-02-13
12:23
Forrás
blic.rs, Szerbiai RTV
A detonáció valamivel 19 óra után a limani piac közelében levő Puskin utcában történt.

A Szerbiai RTV információi szerint a robbanószerkezetet egy népszerű étterem előtt parkoló Porsche terepjáró alá helyezték. Az autó tulajdonosa Slobodan Milutinović, alias Sniper a robbanás pillanatában a járműve mellett tartózkodott, de könnyebb sérülésekkel megúszta az esetet. A rendőrség előtt jól ismert alvilági férfi sérülésit a helyszínre érkező mentők látták el, majd a sürgősségi központba szállították - írja a 021 hírportál. Milutinović ellen több bűncselekmény miatt is már eljárást folytatott a rendőrség, és nem ez volt az első támadás ellene. A rendőrség lezárta a környéket. A helyiek elmondása szerint a robbanás akkora erejű volt, hogy azt a Liman és a Grbavica városrészekben is hallani lehetett. A környező lakóépületek bejáratain az üvegek is betörtek.

robbanás
Újvidék

Most

20:40, Frissítve: 20:51

Fásítsunk, zöldítsünk otthon is!

A szokatlanul enyhe februári időjárás miatt már most javában zajlik a munka az észak-bácskai határban és a homokvidéki gyümölcsösökben és szőlőskertekben is.
19:37

Elődöntős Đoković a dubaji tenisztornán

A világelső Novak Đoković két sima játszmában, 6:2, 6:2-re megverte az orosz Karen Hacsanovot a dubaji keménypályás ATP 500-as tenisztorna negyeddöntőjében, és ezzel bejutott az elődöntőbe.

Népszerű