Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Robbanás Újvidéken

2020-02-12
20:55
2020-02-13
12:23
Forrás
blic.rs, Szerbiai RTV
A detonáció valamivel 19 óra után a limani piac közelében levő Puskin utcában történt.

A Szerbiai RTV információi szerint a robbanószerkezetet egy népszerű étterem előtt parkoló Porsche terepjáró alá helyezték. Az autó tulajdonosa Slobodan Milutinović, alias Sniper a robbanás pillanatában a járműve mellett tartózkodott, de könnyebb sérülésekkel megúszta az esetet. A rendőrség előtt jól ismert alvilági férfi sérülésit a helyszínre érkező mentők látták el, majd a sürgősségi központba szállították - írja a 021 hírportál. Milutinović ellen több bűncselekmény miatt is már eljárást folytatott a rendőrség, és nem ez volt az első támadás ellene. A rendőrség lezárta a környéket. A helyiek elmondása szerint a robbanás akkora erejű volt, hogy azt a Liman és a Grbavica városrészekben is hallani lehetett. A környező lakóépületek bejáratain az üvegek is betörtek.

robbanás
Újvidék

Most

10:01, Frissítve: 10:07

Visszatér a nyár

A hét hátralevő részében változékony időjárásra számíthatunk - derül ki a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzéséből.
08:32

Amerika kilép a WHO-ból

Az Egyesült Államok hivatalosan értesítette az ENSZ-főtitkárt, hogy kilép az ENSZ Egészségügyi Világszervezetéből, a WHO-ból.

Népszerű

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.