Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Sokan a büntetések ellenére sem tartják be a közlekedési szabályokat

2021.04.05
10:43
2021.04.05
10:52
Forrás
Magyar Szó, Tanjug
A Közlekedésbiztonsági Ügynökség javasolni fogja, hogy a közlekedésbiztonsági törvénybe foglalják bele, hogy a gátlástalan járművezetőktől, akik folyamatosan megszegik az előírásokat, véglegesen vegyék el a vezetői jogosítványt és az autójukat is.

Duško Pešić, az ügynökség igazgatója elmondta, hogy a módosítás azokra a sofőrökre vonatkozna, akik a büntetéseik ellenére is közveszélyesek a közlekedésben. Az elmúlt nyolc évben több mint 8000 járművezető gyűjtött össze 18 büntetőpontot, és ez miatt újra kellett vizsgáznia. Köztük 32 olyan személy is volt, akik már kétszer elveszítették a jogosítványukat.

Pešić arra is figyelmeztet, hogy a jó idővel a balesetek száma is megnövekszik a közutakon. Ez főleg annak az eredménye, hogy a jó útviszonyok miatt a sofőrök figyelmetlenebbek – emelte ki az ügynökség igazgatója.

közlekedésbiztonság
Közlekedésbiztonsági Ügynökség

Most

19:13, Frissítve: 19:40

A szabadkai kisipar története

Bemutatták Dragutin Miljković: A szabadkai kisipar története című könyvét ma Palicson. Az esemény a Könyvtár a szabadban elnevezésű programsorozat folytatása volt.
18:09, Frissítve: 19:23

Fák százait ültették el Topolyán

Faültetési akciót tartottak ma Topolyán. Mintegy 290 facsemetét ültettek el a helyi piactér környékén, illetve a tűzoltóság udvarában. Az eseményt az önkormányzat, a Caritas és az Arcus Környezetvédő Egyesület szervezte.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!