Ugrás a tartalomra
Szerbiai RTV (RTS)

Stabil a Koszovón megkéselt szerb fiú állapota

2023.02.04
09:16
2023.02.04
14:22
Forrás
Szerbiai RTV
A 20 éves fiú ismeri a támadóit.

Boban Đuzić a Szerbiai RTV-nek a kórházi ágyból adott interjújában elmondta, hogy hátulról támadtak rá. A 20 éves fiú elmondta, hogy ismeri a támadóit, mert ott élnek a faluban. Ma csak úgy megtámadott három albán amikor hazafelé tartottam – mondta el Boban. Hozzátette: ismerem a támadóimat, mert falubeliek, 12, 17 és 46 évesek. Azt is elmondta, hogy ő hívta a rendőrséget, akik ki is jöttek a helyszínre, de nem volt egy szemtanú sem, aki látta volna az esetet. A 20 éves fiút kétszer szúrták meg, a sebeit a pasjani kórház sebészeti osztályán látták el. Az őt kezelő orvos elmondta, hogy Boban állapota stabil, de még néhány napig állandó orvosi felügyeletre lesz szüksége.

Boban Đuzić: „Albánok támadtak rám, pedig nem csináltam semmit. Hazafelé mentem. Hárman támadtak rám, de a támadás után, mivel velem volt a kutyám, elengedtem a kutyámat. Így tudtam megvédeni magam. Amikor elhaladtam, minden ok nélkül támadtak rám, hátulról. Ismerem a támadóimat, az én falumból valók. Egyikük 12, a másik 17, a harmadik 46 éves.”

késelés
Koszovó

Most

16:27, Frissítve: 16:57

Új kutat fúrnak Csantavéren

A régiek már elavultak, ezért december óta egy újat fúrnak, amely beüzemeltetése a nyár végén esedékes. A helyieknek egyébként szerencséjük van, mert a település talajában jó minőségű vízre lehet bukkanni, amely nem tartalmaz arzént.
15:02, Frissítve: 16:24

Emberek a kulisszák mögött

Renata Rudićtyal, a szabadkai Szabadegyetem oktatási programszervezőjével beszélgetett a Kortárs Galéria munkatársa, az emberek a kulisszák mögött című beszélgetős esten.
14:52, Frissítve: 16:25

Orvoshiánnyal küzd Magyarkanizsa község

Egyebek mellett erről is szó esett a Községi Képviselő-testület mai ülésén. Elfogadtak továbbá egy rendeletjavaslatot, amely az Európai Charta esélyegyenlőségi akciótervének helyi szintű megvalósítását irányozza elő.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.