Ugrás a tartalomra
A szerb belügyminiszter a megnyitón
Tanjug/MUP Srbije

Stefanović: Még több rendőrállomást építenek majd Szerbiában

2019-03-22
08:39
2019-03-22
14:49
Forrás
Tanjug
Nebojša Stefanović Aleksandrovacon megnyitotta a helyi rendőrállomás új épületét.

A szerb belügyminiszter kiemelte, hogy a továbbiakban is modernizálják a rendőrséget, az új állomások mellett pedig a már meglévőket is felújítják majd. Elégedettségét fejezte ki, hogy az új járműveken, egyenruhákon és magasabb fizetéseken kívül ilyen jellegű fejlesztésekre is lehetőségük van. Idén befejeznek majd még néhány építkezést és jövőre hasonló tempóban folytatják a munkát - mondta Stefanović.

Nebojša Stefanović
szerb belügyminiszter
rendőrállomás
Aleksandrovac

Most

19:58

Elhunyt Nikola Hajdin szerb akadémikus

Tagja és elnöke volt a Szerb Művészeti és Tudományos Akadémiának. 1923-ban született a horvátországi Vrbovskoban, a Belgrádi Egyetemen végezte felsőfokú tanulmányait építészeti szakon.
17:19

Útnak indul a Tanyaszínház

Y-elágazás a címe a Tanyaszínház idei produkciójának, amely a mai huszonévesek problémáit járja körül. Az idei tájolás Kishegyesen kezdődik, ma este 21 órától.
15:58, Frissítve: 17:59

Pénteken Voždovac-TSC

A TSC labdarúgói idegenben a Voždovac ellen kezdik meg szuperligás szereplésüket. A mérkőzést pénteken 20 órától játsszák műfüves pályán. A vendéglátó stadionja egy bevásárlóközpont tetején van.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.

Újabb rekordot döntött a dinár

Újabb rekordot döntött a dinár euróhoz viszonyított árfolyama. A ma jegyzett adatok szerint egy euró 117,7365 dinárt ér - tájékoztat a Szerbiai Nemzeti Bank.