Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Stefanović: Nem volt közöm Belivuk csoportjához

2021.07.31
17:09
Forrás
Szerbiai RTV
Soha semmi közöm nem volt a Veljko Belivuk által vezetett bűnözői csoporthoz, sem más bűnözőkhöz - jelentette ki Nebojša Stefanović.

A szerb védelmi miniszter cáfolta, hogy bármilyen köze lenne valamilyen bűnügyi szervezethez, vagy az azok által használt kommunikációs eszközökhöz. A szerb politikus kijelentette, hogy intenzív lejárató kampányt folytatnak ellene, amelyet nem fog annyiban hagyni. 

Nebojša Stefanović
Veljko Belivuk

Most

10:38, Frissítve: 11:04

Két nép ezeréves barátsága

Március 23-a lengyel-magyar barátság napja. A két nép barátsága közel ezer évre, Szent László királyig nyúlik vissza. Lengyelország 1939-es német, valamint szovjet megszállását követően elsőként a magyar állam nyújtott segítő kezet a lengyeleknek.
08:57, Frissítve: 09:30

Uniós csúcstalálkozó Brüsszelben

Napirenden szerepel az a javaslat, amely szerint az unió egy éven belül egymillió lőszerrel látná el Ukrajnát. Magyarország álláspontja továbbra is az, hogy azonnali tűzszünet kell, és el kell kezdeni a béketárgyalásokat.
08:51, Frissítve: 09:54

Széchenyi és a szabadság

Ezzel a címmel szerveztek beszélgetést a VM4K Csütörtök esték elnevezésű programsorozat keretében a szabadkai Kosztolányi Dezső Színházban.

Népszerű

Elindult a szerbiai e-Agrar portál

A termelők az online felületen módosíthatják gazdaságuk adatait, megújíthatják az előző évben leadott információkat, de a támogatások igénylésére is itt lesz lehetőség.