Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Stefanović: Nem volt közöm Belivuk csoportjához

2021.07.31
17:09
Forrás
Szerbiai RTV
Soha semmi közöm nem volt a Veljko Belivuk által vezetett bűnözői csoporthoz, sem más bűnözőkhöz - jelentette ki Nebojša Stefanović.

A szerb védelmi miniszter cáfolta, hogy bármilyen köze lenne valamilyen bűnügyi szervezethez, vagy az azok által használt kommunikációs eszközökhöz. A szerb politikus kijelentette, hogy intenzív lejárató kampányt folytatnak ellene, amelyet nem fog annyiban hagyni. 

Nebojša Stefanović
Veljko Belivuk

Most

18:21, Frissítve: 18:28

Orbán: Nőni fog a nyomás a határon

A magyar déli határon próbálnak bejutni azok, akik elhagyják Afganisztánt; nőni fog a nyomás a határon - mondta Orbán Viktor magyar miniszterelnök Röszkén, miután cseh kollégája, Andrej Babiš társaságában ellátogatott a magyar-szerb határhoz.
16:19, Frissítve: 17:43

Újrahasznosítják a szennyvíziszapot Szabadkán

Biomasszát állítanak elő a felhasználásával. Ez egyelőre egy kísérleti projekt. Az ehhez szükséges tesztültetvények a Regionális Hulladéktároló és Hulladékgazdálkodási Kft. területén találhatók. Az illetékesek bemutatták az eddig elért eredményeket.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.